Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Szerintetek különleges képessé...

Szerintetek különleges képességem van? Jedi erő?

Figyelt kérdés
Valamelyik nap éppen tanultam a szobámban, aztán kicsit dekoncentrálódtam és elkezdtem játszani hogy a fejem feletti polcon lévő porcelánfigurát mozgatom a kezemmel, és hirtelen leesett és fejbebaszott.. vérzett is a fejem meg minden, a porcelán leesett a földre és szarrá tört, erre meg apám bejött és lebaszott hogy eltörtem a porcelánt.. nem vágom mi történt..
2015. okt. 7. 18:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

#utolsó

Nem értem hozzá, bakkerzon..

2015. okt. 8. 17:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát biztos hogy jól be lehettél baszva.
2015. okt. 8. 21:58
 13/14 Missi_Key ***** válasza:
állj át a sötét oldalra, és menj el dokihoz...
2015. okt. 10. 02:10
 14/14 Lunariana ***** válasza:

Lehet valamihez hozzanyultal, es annak kovetkezteben verted le. Vagy az is lehet, hogy ezt te most talaltad ki, vagy rosszul voltal. Az emberek nem kepesek semmi ilyenre, ezt hatarozottan allithatom. Bar nagyon keves a kivetel, mert van ilyen az teny. Megtudod ismetelni? Ha nem akkor csak veletlen tortenhetett.

Barmi is van ne irj igy. Az irott szoveg szepenfogalmazott atgondolt. Szoban azt mondasz amit akarsz,de az iras megmarad, meg ha eletronikus is. A szovegkornyezet alapjan ezt te csak kitalaltad.

2015. okt. 12. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!