Miért nem történik semmi sem azóta?
Figyelt kérdés
Sámàn meditációról van szó , legelőször mikor meditáltam annyi minden történt , idővel minnél kevesebb lett és egy héten belül elértem a nullát . Miért lett ez így ? Mit tegyek? Tapasztalatok ?2015. szept. 25. 00:52
11/14 A kérdező kommentje:
A cèlom nem az hogy màsokat terrorizàljak, csak sok minden van amit nem èrtek stb. Ezekkel a meditàciòkkal kapcsolatot tudok kötni a "sàmàn-vilàgban " lèvō segítômmel aki mindenre vàlaszol ès tanàcsokat ad, sok mindent megùsztam ennek az entitàsnak a segítsègèvel.
2015. nov. 10. 20:09
12/14 A kérdező kommentje:
Miòta ràtalàltam a segítōmre ès elvègezte a "felnyitàsomat" szinte mindig a meditàciò sikeres. Köszönöm mindenkinek a vàlaszokat.
2015. nov. 10. 20:14
13/14 anonim válasza:
Ez CHI meditáció nem terrorizmus. Egy részt edzi és élénkíti a lelket. A korona és a harmadik szem aktiválása az ami segít kapcsolatot teremteni a szellemekkel és különböző idegen dimenziókba el jutni. Én egyébként mások lelkét mentem meg álmomban ami valós mikor néha elhagyom a testemet és különböző démonokkal is szoktam harcólni szóval amikor az ember álmod igazából a valóságban van és igazából akkór látja az igazi valóságot léteznek láthatatlan tárgyak ajtók ablakok liftek amiket az ember szellemként lát és ébren nem. És vigyázz mert léteznek olyan démonok akik családtagjaid formájában jelennek meg Az ember álmában olyan akár egy angyal. És nem mese. A másik meg az hogy ha milyen feladatokat szeretnél elvégezni ahoz sokat kell edzened és meg kell tanúlni magadtól a CHI KUNG-OT hogy át érezd mi történik körülőtted hogy meg tudd nni ezeket az energia központokat és utána jöhet a lélek utazás. Hogyan? Le fekszel kényelembe helyezed magadat el számólsz ameddig bírsz egy perc alatt magadban utána veszel tíz jó nagy hatalmas mély levegőt a tízediket lazán lassan ki engeded! A tízedik után nem vehetsz levegőt fél órán el lazúlva az ötödik percben azt veszed észre hogy el kezdesz zsibbadni olyan bizsergés tíz perc után jelentkezik a szédűlés ez után eszméletedet veszted és az el következendő 15-20 percben mikor ájúlt vagy közben aktiválódnak az energia központok melyek a testet védik és tartják életben mikor a lélek távol bolyong messze a testtől. Mikor végzel az utazással és még a szellem világban vagy és nem tudod hol a tested olyankór rohanj amennyire sebesen tudsz és hírtelen fel szálsz és egy atomvillanás szerű dolgot észlelsz ami erősen magába szippant ami a lélek pályája a testedbe vezető út. Lélekként egy másik dimenzióból érezd azt hogy menekűlnöd kell és kezdj el rohanni és ébren vagy ez olyan mindt ha magadba ugranál egy fejest ezek a dolgok álltaláran 7-8 órán át tartanak és ilyenkór meg áll az ember vérkeringése talán ha 2-t dobban a szív 1 egész 10 percenként amit nem lehet érezni egy részt ez is jót tesz mert pihenteti az ereket és az idegpontokat mire felébredsz ráz a hideg és olyan mindt hogyha kicserélődne az ember és új tervekre ötletekre eszme
14/14 anonim válasza:
Él a semmi közepéből és megváltozik az ember tudata. Így kell extrémen okosodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!