Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mi a véleményetek az agykontro...

Mi a véleményetek az agykontroll bűnözésről?

Figyelt kérdés
Lehetséges-e, hogy egyesek szándékos tudatbefolyásolást alkalmaznak egyéneken, csoportokon, hogy elfogadtassák azokkal a saját személyes elképzeléseiket, gondolataikat, erkölcsi szabatosságukak?

2015. szept. 12. 22:47
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Igen, elképzelhető amit írsz. Hiszen egy színész a szerepével befolyásoló példává válhat. Tehát rávehetik bizonyos szerepek eljátszására, hogy azzal a tömegeket befolyásolják. Egyfajta reflex-reakció játék leképezése által. De ezek a színészek lehet, hogy nem is tudnak arról, hogy "miért" játszanak. Jól látod a dolgokat.
2015. szept. 13. 02:51
 12/18 anonim ***** válasza:
persze próbálkozhatnak mindennel, de a végén rajtad múlik hogy beveszed-e vagy átlátsz mások trükkjein. ezt elsősorban reklámokra, tv-re értem... akinek ha azt mondja vili bácsi a tévéből hogy a banánt márpedig héjastul kell enni akkor biztos úgy van, azoknak nem kell agykontroll se.
2015. szept. 13. 04:17
 13/18 Missi_Key ***** válasza:

Nem buncselekmeny ha okosabb nalad.

Ha pl reklamokba 1-2 masodperces "tudatalatti" plusz reklamot tesznek..az hivatalosan is az, de ha csak megetetnek hogy pl. Létezik isten es a fia a vizen jart, es te beveszed...az nem buncselekmeny

2015. szept. 13. 08:40
 14/18 anonim ***** válasza:

ez a fekete mágiára jellemző

de befolyásolni mindenkit lehet és a döntés akkor is az illető felelőssége

2015. szept. 13. 11:46
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindig lepontozzák azt,aki elképzelhetőnek tartja a hasonló dolgok létezését...ki érti ezt? Nem azt mondom,hogy biztos,hogy létezik,csak azt,hogy nem tartom kizártnak.
2015. szept. 14. 01:53
 16/18 anonim válasza:
Am a moziban, tv reklámokban létezik, h úgy ösztönöznek a vásárlásra, h te nem is tudsz róla. Látod a reklámot, filmet, de nem mindent érzékelsz. Beletesznek olyan képkockákat, amik olyan rövid időre villannak fel, amiről te nem tudsz tudatosan, nem látod, de a tudatalattid tudja, és hat rád (mint a villámolvasás). Látható is, h a moziban a szünet alatt, mennyien mennek a büfébe.
2016. márc. 25. 14:28
 17/18 anonim ***** válasza:
Figyeljetek meg tudatosan a mostanában sugárzott gyógyszer reklámokat (nem kell sokáig várni, minden reklámblokk 80%-a gyógyszer reklám)! De minden szót, ragot, névelőt, névutót. Hihetetlen , hogyan befolyásolják az embereket! Pl. van egy reklám, egy nagyi tombol az unokája koncertjén. Nem tudom milyen gyógyszert reklámoz, annyira lenyűgözött az öreg hölgy szövege. Azt mondja, hogy "az én koromban már gondolni KELL a betegségekre"! Miért?! Belénk beszélik a betegség tudatot! A gyógyszer ipar az egyik leggazdagabb és a legnagyobb profitot produkáló iparág. Globálisan programoznak bennünket. Ezt amellett mondom, hogy Agykontroll tanfolyamot végeztem és gyakorlom napi szinten. De megnyugtató tény, hogy az emberiség tudatossági rezgésszintje folyamatosan emelkedik. 2000 tájékán átlépte azt a bizonyos 200-as számot, ami nagy dolog. Úgyhogy én nagyobb veszélynek érzem az emberiség média által történő befolyásolását, mint a cikkben szereplő információkat.
2016. márc. 25. 15:41
 18/18 anonim válasza:
Ezt hívják kereszténységnek aranyom.
2018. aug. 10. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!