Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Alfába lehetséges valahogyan...

Alfába lehetséges valahogyan kommunikálni a kutyákkal?

Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy a kutyák szinte mindig alfában vannak. Lakásban tartott kutyáim vannak, itthonról dolgozok, szinte egész nap együtt vagyunk. Sok érdekes dolgot megfigyeltem már Velük kapcsolatban. Amikor alfában vagyok én is, ha esetleg szavak nélkül tudnám utasítani őket az már elég meggyőző lenne. Ettől komolyabb dolgokat is átéltem már az agykontrollal kapcsolatban. Nekem nem tűnik lehetetlennek.

2015. szept. 2. 12:56
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Az alfa agyhullámok a félálom, és álmodás szakaszát jellemzik. A kutyák nem lehetnek ebben, mivel a fizikai érzékszerveik sokkal erősebbek, mint az emberé, túl sok a külső inger. Emellett ez az állapot nem elégséges a telepátiához. Ahhoz mélyebb, és koncentráltabb tudatállapot kell. A hangsúly az összpontosított elmén van.
2015. szept. 2. 13:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Nevelés és oktatás kérdése, hogy a kutyád akár szavak nélkül megértse mit akarsz, nem kell ide hókusz pókusz.
2015. szept. 2. 13:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Peeerrrsszzzeee.
2015. szept. 2. 13:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Alfa állapotban a kutyák veszik át a tudatod irányítását.
2015. szept. 2. 23:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem alfa állapot kell hozzá, hanem teljes nyitottság, szeretet és bizalom közted és a kutya között. Akkor működik. (persze némi gyakorlás után, ez sem jön hipp-hopp.. :) )
2015. szept. 3. 15:54
 6/6 anonim válasza:

A kutya az egyértelmü hangsulyból itélkezik mit szeretne a gazda és a gazdának hogy a kutya tisztelje határozotnak kel lenie

Viszont amit kiskorában tanitasz neki pl az ül fekszik külön hangsulyal mondod az innen tudja mit szeretnél viszont ha nem vagy vele határozott kifogja használni :)

2015. szept. 5. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!