Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Volt már másnak is ilyenje?...

Volt már másnak is ilyenje? Mi történik ha "átmész"?

Figyelt kérdés

Eddig legalább háromszor történt meg ez velem életem 22 éve alatt, de inkább négyszer. Van ez az állapot meditáció közben, amikor úgy érzem, hogy ha tényleg akarom, akkor a következő pillanatban megszűnök létezni. Ami eddig visszatartott az lehet, hogy halálfélelem nem vagyok benne biztos, de amit ilyenkor először érzek, azaz hogy nagy űrt hagynék magam után, hogy anyám mennyit sírna, hogy mennyire hiányoznék bizonyos embereknek.

Eddig kétféleképpen jutottam el erre a szintre: 1; Meditálás a semmin. Igyekeztem tényleg 100%-osan semmire gondolni, ez már néha önmagában nehéz, de ahhoz hogy igaziból semmire gondoljak, ahhoz ki kell zárnom a külvilágot, azaz ilyenkor már nem fogom fel a hangokat körülöttem, nem érzem a testem súlyát stb.

2; Az Avatar: Az utolsó léghajlító című rajzfilmben, amikor Aang próbálja megtanulni az avatar állapot irányítását, akkor egy ilyen guru megtanít neki egy csakra meditációt, legutóbb azzal értem el erre a szintre.

Szóval arra lennék kíváncsi, hogy kinek volt már ilyenje, és ki az aki "teljesen végig csinálta"? Persze lehet, hogy aki tényleg végig csinálja az eléri a Nirvánát, vagy nem tudom. Csak érdeklődöm.

2015. aug. 28. 01:46
 1/9 anonim ***** válasza:
53%
Az űrt már éreztem/érzem, a semmit csak alvás alatt.
2015. aug. 28. 01:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem olyan könnyű azt azért elérni :D

AZ nem lehetséges hogy azt érzed inkább hogy a lelked elhagyja a tested és asztrálutazást kezdene?

Mennyi ideig meditálsz és honnan tudod hogy mikor kell abba hagyni?

Gondolom nem ébresztő órával, csak kíváncsiságból kérdezem.

2015. aug. 28. 02:10
 3/9 anonim ***** válasza:
59%
Ha elérnéd azt a bizonyos Nírvánát akkor nem akarnál visszajönni. Nem érdekelne hogy ki sírna utánad vagy kinek hiányoznál. A lelked olyan közel van a beteljesüléshez olyan otthon érzi magát hogy végre hazaért. Az első hozzászólóval értek egyet.:)
2015. aug. 28. 08:22
 4/9 A kérdező kommentje:

Azért gondolom, hogy utána. Persze lehet, hogy tévedek. Amúgy legutóbb szerintem egy órán belül elértem ezt a szintet. Amikor először ilyet csináltam, akkor biztos tovább tartott. És ha ilyen van, akkor nem sokkal ezután az érzés után hagyom abba.

Szóval akkor megnyugodhatok, nem tűnök el véglegesen, ha végig megyek?

2015. aug. 28. 09:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, nem fogsz meghalni ha végigmegyel, de visszajutni a testedbe is tudnod kell.. A halál fizikailag már más tészta ( sámàn rituálé amit meditáláss al magad nem tudsz elérni ) .. Szóval ne félj .. Ez csak azért van mert úgy érzed hogy elhagyod a tested ... Vedd a bátorságot 😉
2015. aug. 28. 10:11
 6/9 Duenna ***** válasza:
100%

Lépj ki a testedből, és asztrálutazz! Csodálatos! Ajánlok egy könyvet hozzá:

Richard Webster - Asztrálutazás

[link]

2015. aug. 28. 12:48
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz átmenni, a fonal visszaránt, amíg feladatod van, csak egy bizonyos ideig tudod a testedet elhagyni.
2015. aug. 28. 14:28
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat, majd kipróbálom legközelebb! :)
2015. aug. 28. 20:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Onnan tudhatod , hogy közel vagy ahhoz, hogy a testedbol kilépj, ha a testedet nagyon nehéznek érzed , és pár perccel a test elhagyása előtt vibralast érzel..
2015. aug. 30. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!