Agykontrollt gyakorlók! Milyen tapasztalataitok vannak, ha valakit nagyon szeretek, és elképzelem, hogy viszont szeret, bekövetkezik? Csak agykontrollosok véleménye érdekel!
működik és még programozni se kell hozzá
viszont a helyeben nem tenném mert semmi jó nem sül ki a konkrét(-nak látszó) kívánságokból
nézd meg a "wishmaster" filmeket gagyi horror de a lényeg benne van : vigyázz mit kívánsz
Na, ez engem is érdekelne, kérdező, írd meg a tapasztalataidat, én is agykontrollozok.
Az előzőekkel pedig egyet értek, hogy a szabad akarat mindenkinek ott van.
De tényleg kíváncsi vagyok, írj! :)
Ha jól csinálod bekövetkezik, de minek?
Programozz boldogságot mindkettőtöknek!
Aztán vagy összejöttök vagy nem! De nincs baj,ha nem, mert mindketten boldogok lesztek igy vagy úgy!
Én ismertem egy nőt, aki agykontrollal elszerette egy másik nő férjét. Diadalmámorban hozzáment, gyerek is született. Néhány év múlva a pasi rákos lett és meghalt. A nő elveszítette az állását, majdnem teljesen tönkrement anyagilag. A gyereke problémái adódtak a tanulással. A nő most egy lecsúszott, alkalmi munkákból vergődő, fakó arcú, mániákus depressziós zombi. Lefogyott 46 kilóra, olyan, mint egy kísértet.
Szóval lehetséges, hogy beléd szeressen valaki, de csúnyán pórul lehet járni, ahogy a fent említett hölgy is...
Ha olyan személyre agykontrollozol, aki foglalt vagy nem illik Hozzád, nagyon pofára lehet esni. Sok esetben nem is igazi szerelem az indíték, hanem az egó, a birtoklási vágy. Súlyosabb esetben ez pénzéhséggel is párosul, pl. amikor valaki azért agykontrollozik, hogy egy gazdag fószerrel összejöjjön, miközben annak felesége és/vagy gyereke van. Ilyennel is találkoztam. Ott az lett a vége, hogy néhány év után a pasi elkezdett félrejárni, sőt a közös gyerekkel lépett le, és mivel a nő nem akart dolgozni, az apukának ítélték a kislányt, hiszen az anyja nem tudott megfelelően gondoskodni róla. Egyedül őt sajnáltam a sztoriban...
Azaz nem kis veszéllyel jár, ha nem megfelelő személyt akarsz bevonzani agykontrollal.
Én azt javaslom, hogy más agykontrollos technikákkal először derítsd ki, hogy valóban ő az, aki való Neked? Pl. pohárvíz technika, vagy álomkontroll.
De még jobb az, ha célirányosan inkább úgy "adjuk fel a rendelést", hogy a hozzánk leginkább illő személy érkezzen az életünkbe. Ha a vágyott pasi/nő az, akkor úgyis megjelenik. Jómagam így találtam meg a szerelmemet, alig pár hónapos agykontroll után.
32nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!