Agykontrollosok! Hogyan programozzam be hogy nem felek a repulestol?
13 eves koromban voltam gyerek agykontrollon,de soksok mindent elfelejtettem,vagy nem olyan tiszta :(
A problemam az,hogy mindennel jobban rettegek a repulestol..egyreszt teriszonyom is van,masreszt panikbetegsegem is volt,es felek hogy fent az ijedtsegtol ramjonne a roham.. Ugyanakkor nagyon szeretnek utazni es ugytunik lesz is ra lehetosegem,szoval szeretnem beprogramozni hogy nem szorongok a repulon,jol vagyok,es elvezem az utat.:)
Hogyan csinaljam?mennyi idobe fog ez teli? Ha valaki reszletesen leirna nekem azt nagyon megkoszonnem.
18/L
szerintem biztosabb módszer, hogyha utána olvasol, hogy mekkora esélyed van repülőgép balesetet szenvedve meghalni, vagy egyéb más módon.
nagyon kicsi esély van rá. gondolom nem a legcsövesebb társasággal utaztok, de ott sincs nagy esély balesetre,
mennyi idő az út? ha gondolod akkor előtte levő nap ne aludj, menj el bulizni vagy valami. és akkor elnyom majd a fárattság, végig alhatod az utat.
a tériszony ellen meg azt tudod tenni, hogy nem az ablak mellé ülsz, esetleg megkéred aki ott ül-családtag, hogy húzza be mert nem akarod látni.
de szerintem felesleges ilyen agykontroll izé, anélkül is ki lehet bírni.
én is féltem a repüléstől, de tényleg biztonságos, nem beszélve arról, hogy sokkal rövidebb idő lesz mint ha pl kocsival mennél... és tényleg biztonságosabb
Ehhez nem kell agykontroll...
Nézz szembe a félelmeddel, tudom könnyű ezt így mondani.
De ha belegondolsz, milyen jó érzés az ha szembe nézel a félelmeddel és legyőzöd azt...
Ui: Bocsánat hogy nem konkrétan a kérdésre válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!