Gyurkó Zsolt-Álommegvalósítás című meditációja,ha valakinek megvan nagyon megköszönném,ha át tudná küldeni nekem,írna privátban. Köszönöm szépen előre is!
Baromság. Minek neked meditálni? Járj templomba, sokkal jobb!
2015. jún. 6. 13:51
3/8 anonim válasza:
Baromság? Szerintem egy nagy hideg, félelmetes templomban ülni baromság. Pénzt adni a papnak minden alkalommal csak mert ott vagy... Szerintem senkinek sincs joga baromságnak hívni azt, amiben a másik hisz. Én személy szerint nem hiszek semmiben, mégse szólok le senkit addig a vallása miatt, amíg nem akarja rám vagy másra ráerőltetni..:D Szerintem a kérdező nem tanácsot kért.:)
2015. jún. 7. 18:30
4/8 A kérdező kommentje:
Nem fogok magyarázkodni senkinek miért meditálok ahelyett,hogy templomba járnék,ez az én dolgom.
Sajnálom,hogy a kérdésemre nem kaptam választ(azaz hogy nemtudta átküldeni senki).
2015. jún. 9. 22:57
5/8 stewei99 válasza:
Nem kell pénzt adni senkinek, és azt sem a papnak, hanem a vatikánnak. Nem is hideg, valahol van fűtés, de ahol hideg, nem véletlenül, mert egy kib***ott nagy helyet ilyen könnyen nem nagyon lehet befűteni. Ha mégis, fel kell kelni 4-kor, hogy reggel 7-re valamilyen szinten ne legyen hideg.
2015. aug. 9. 16:40
6/8 A kérdező kommentje:
"Nem kell pénzt adni senkinek" utána írod,hogy a vatikánnak. Engem egyébként nem érdekel,tényleg az sem ha kell és aki ad is, mindenki arra költi a pénzét amire akarja.Szerintem Te is érted a másik válaszolót mire gondol... meg remélem azt is amit én írtam. Nem szólok soha bele más miben hisz és szeretem,ha ez fordítva is így van.Ennyi az egész.
2015. szept. 3. 18:03
7/8 anonim válasza:
En ezt nem ismerem (csak szeretek hasonlo meditaciokat), viszont sztem elküldi neked, ha levelben kered, mert ezt talaltam a google-ba irva:
"Ezek a meditációk szabadon letölthetőek, terjeszthetőek. Becsületkassza elven működik, ha értéket jelentenek számodra, akkor kérlek annyit fizess értük, amennyit tiszta szívből, boldogan adsz! Címem: Gyurkó Zsolt 8200 Veszprém, Csikász Imre u. 2/c 1./3. számlaszámom:OTP 11773487-05472864 Nagy szeretettel nyújtom át neked ezeket a nagyszerű meditációkat."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!