Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogy kell a hitet növelni?

Hogy kell a hitet növelni?

Figyelt kérdés

És honnan tudom hogy már elhittem?

Vagy honnan tudom hogy eléggé hiszek benne hogy megvalósuljon?

2015. ápr. 13. 19:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
szerintem könnyebb hinni, ha látod, hogy másoknak sikerült. szerintem a videókat nézd elsősorban, mert az sok hitet ad.
2015. ápr. 13. 20:41
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. ápr. 13. 20:43
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Kis dolgokat tegyél, amiben egy picit hiszel, de meg akarsz róla bizonyosodni, és aztán lehet egyre merészebbeket

pl, elhiszed, azt hogy ha tudatosan megmondod az agyadnak, hogy te 8:30kor fogsz felkelni akkor, fel is fogsz akkor?

Kis dolgok, de nagyon durván segíthetnek az elején

2015. ápr. 13. 22:57
 14/20 Ozmium42 ***** válasza:
70%
Mustármaggal. Ja nem!
2015. ápr. 14. 01:03
 15/20 anonim ***** válasza:
gemelés + enchant
2015. ápr. 14. 09:57
 16/20 Legoman ***** válasza:

A hit, az amikor hiszel valamiben. Nem vallásra gondolok, mert az más dolog.

Ha te azt hiszed, hogy az egyik beteg ismerősöd ettől a cukorkától meggyógyul, ha megeszi, és ő is elhiszi ezt, sőt neki nem is muszáj elhinnie, akkor meg is fog tőle gyógyulni, sőt nem csak ő, hanem minden ember meggyógyul tőle, de csak mert te hittél.

Egyik barátom ezt mondta nekem:

"Ha csak egy mustármagnyin hited van hegyeket vagy képes mozgatni!(Biblia)

Amit megteremtesz ahhoz átrendeződik az univerzum! Csak gondolnod kell rá! (Gnoszticizmus)

Mindig az erősebb akarata érvényesül!(Buddha)

Sok helyen megtalálható sok formában de mind egyet jelent!"

A hitet nem növelni kell, hanem érezni, érezni azt, hogy amiben te hiszel az valóra válik. Nem kell rá erősen koncentrálni, nem kell leülni, és behunyni a szemed, se semmi, csak hinni benne.

2015. ápr. 14. 18:29
 17/20 anonim ***** válasza:
tőlem kapsz kommentet 14 vagyok és én tudom hogy kell mert nekem sikerült figyelj bármivel lehet csak koncentrálj és gondolj képzeld el mi lesz vele a tárgyal menj oda a tárgyhoz képzeld el és tartsd meg gondold el hogy felfelé száll vagy pörög csak ez 3-4 hetet vesz igénybe.
2015. ápr. 15. 20:44
 18/20 anonim ***** válasza:
csiráztass te is babot és megtapasztalod a gondolataid erejét
2015. ápr. 18. 22:37
 19/20 anonim ***** válasza:
Támaszd alá a hitet saját tapasztalataival vagy máséval (könyvekből pl.). Van több módszer rá amúgy, Anthony Robbins könyveit ajánlom!
2015. ápr. 23. 10:37
 20/20 anonim ***** válasza:

én 21 éves, vagyok és sikerül megmozdítanom, egy fogpiszkálóra szúrt papírt anélkül, hogy hozzáérnék..miért általánosítasz?

egy olyan ember, aki már elért egy fajta tudatosságot, és nem a maradi szkeptikusság szól belőle, annak nem szabadna ítélkeznie csak így

2015. ápr. 23. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!