Hogy kell a hitet növelni?
És honnan tudom hogy már elhittem?
Vagy honnan tudom hogy eléggé hiszek benne hogy megvalósuljon?
A bolond amikor azt hiszi, hogy tud repülni, már nincs számára visszaút.
Láttál már bolondokat repülni?
Max bolond esőt tömeges öngyilkosságnál.
"A bolond amikor azt hiszi, hogy tud repülni, már nincs számára visszaút."
Szerintem nem azt kérdezte, hogy hogyan kell varázsolni, csak azt, hogy hogyan lehet növelni a hitet.
Kérdező: Igyekezni kell arra gondolni, amiben hinni akarsz. Ilyen egyszerű. A másik az, amikor félsz attól, hogy az ellenkezője következik be annak, amiben hiszel. Félsz a nem megvalósulástól, vagy hiszel a megvalósulásban? Ez a lényeg.
Magyarán a gondolat, nyilván félelem közben arra gondolunk amitől félünk, ezért erősödik az.
Csak nem értem, hogy meddig kell gondolni valamire, hogy valami fizikai hatást tapasztaljunk, nincs valami idő mint a babos kísérletnél ? Vagy ez attól függ hogy hiszünk e abban hogy a hitünk már elég erős?
szerintem úgy, hogy az agykontrollos videókat nézed a youtube-on, az eléggé segít. Domokos Gabi könyve is jó.
A válaszolóknak nem volt világos, hogy agykontrollos témában kérdezel, azért írtak ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!