Vonzás törvénye gyakorlatokat ismertek?
Pedig, amik a "A titok" könyvben az működik.
Megtanultam alkalmazni a hálát. Azután kellett 3000 Ft valamire, és ahogy alkalmaztam a hálát, minden egyes nap pénzt találtam az utcán és 2 hét múlva kigyűlt a 3000 Ft. Kereken 3000 Ft. Utána már nem találtam pénzt az utcán.
És még ezen kívül számos dolog működött. Úgy, hogy nem humbug. :)
Rhonda Byrne - A titok
Ezt a könyvet ajánlom. :D
Működig,
De ha csak a nap 24 órájában akarod. Az úgy nem megy, hogy most 15 percig pozitív vagyok, aztán, áá ez marhaság, úgyse fog menni. Ezzel agyonütöd az egészed.
És ne várd, hogy x napon belül teljesülni fog, mert nem egy autómata, de a jövödet megalapozod vele.
Az is függ hogy másnak, és magadnak is jót akarjál.
Mondhatni, hogy ha működne akkor máshol tartanék.
De, szerintem mindig az aktuális fejeltségi szinten a legjobb döntést hoztuk. Akkor az volt a legjobb, úgyhogy ezért nem szabad hibáztatni magunkat. Az ember folyamatosan fejlődik. Erre mondják, hogy a mai ésszel, már másképp cselekednék. Adj hálát az akkori énedért, és a fejlődésedért. Sok mindenre megtanított. Hát használd.
Másrészről vigyázz mit kívánsz, mert teljesül. Csak nem biztos úgy ahogy elképzeltük, hanem úgy hogy megtanuljunk még pontosabban fogalmazni. :)
Mondhatni, hogy kitolás. Az. De teljesült. Ilyenk a vágyaink is.
A következő videót érdemes végighallgatni.
https://www.youtube.com/watch?v=rXarqtfWb9U
Ha munkát kívánsz- lesz olyan hogy belegebedsz, és nem fizetnek. Teljesült igen.
Ha munkát kívánsz, ahol fizetnek- ott utálni fognak. Teljesült? Igen.
Ha munkát kívánsz, ahol fizetnek, és megbecsülnek, ez is teljesülni fog. Mindig tanít az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!