Kell e agykontroll tanfolyamot végezni?
A tanfolyam nagyon jó, én ismételni is voltam. Nagy pluszt ad, rengeteg pozitív példát látsz. A könyvből ismeg lehet tanulni, de sokkal hosszadalmasabb. Maga a tanfolyam nagyon intenzív és érdekes, rengeteg technikát megtanít, nemcsak a relaxálást.
Aztán ezek közül majd azokat fogod használni, ami valamiért megfog. Ad egy alapvető szemléletet, nyitottabbá tesz, és befogadóbbá a pozitív dolgok bevonzására. Több idő persze, ameddig beépülnek a gyakorlatok, és már automatikusan el kezded használni őket. Varázsütésre nem változik semmi, viszont nagy szemléletváltást adhat, ahogy nekem például adott is.
Nagyon sok sikerem volt a módszer használatával az egyetemen, munkában, párkapcsolatban, egészséggel kapcsolatosan. Sok kicsi, és sok nagy siker is. Programoztam sikerrel másoknak és magamnak is.
Ha addigis érdekel ez a téma, ameddig eljutsz, ajánlom Brian Tracy Főnixszemináriumát is, az is fent van asszem youtubeon, azt lehet addig hallgatni. Az agykontrolltanfolyam persze ennél sokkal több, de a pozitív gondolkodás-elvárás és a megfelelő hozzáállás megtanulható ebből is.
Ha agykontroll sikerek érdekelnek, ajánlom az esettanulmanyok.hu-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!