El fogom végezni az agykontroll tanfolyamot. Mire számítsak abban a 40 órában?
Már meg van a jegyem, hamarosan indul a tanfolyam. Az érdekelne, hogy mire számíthatok úgy általánosságban.
Sokat kell majd beszélni, mesélni?
Vagy épp hallgatni?
Lesznek feladatok, gyakorlatok?
Csoportmunka, vagy egyéni?
Nagyon fárasztó, vagy inkább poén?
Kaját vittetek magatokkal, mikor csináltátok? Úgy tudom, lesz büfé.
Szóval érdekelnének a tapasztalatok.
Köszi!
Inkább maradtál volna csendben...
Normális válaszokat továbbra is várok.
Nem azt kérdeztem, hogy kinek mi a véleménye róla. Hidd el, rohadtul nem érdekel a véleményed :).
Az egyetlen érdemben válaszolónak köszönöm!
Én komolyan nem tudom, mi bajotok nektek. Eddig mindenki ajánlotta nekem az agykontrollt. Stresszkezelésre, öngyógyításra, pozitív gondolkodásra. Nekem EZT jelenti az agykontroll, nem mást, és erre is szeretném használni. Hajlamos vagyok a bolhából elefántot csinálni, hülyeségeken is idegeskedni, hisztizni, ha valami nem úgy sikerül, ahogy szeretném. Azt remélem, az agykontrollal ezeket KONTROLLÁLNI fogom tudni.
Valamint az öngyógyítás is érdekel. Kevés dologban hiszek, nem állok túl jól a hittel (így pl ez a vonzás dolog is tök messze áll tőlem, meg hogy az univerzium energiáit majd magamhoz hívom... kösz, ebből nem kérek. És ha ilyesmiről fognak nekem dumálni a tanfolyamon, egyik fülemen be, a másikon ki), de abban hiszek, hogy rengeteg betegség, sőt, a legtöbb agyban dől el. És abban is hiszek, hogy az agyunk csodálatos és hatalmas szerkezet, amelyet nem tudunk irányítani, nem tudjuk, hogyan kell. Pedig ha tudnánk, pl meg tudnánk gyógyítani magunkat kisebb-nagyobb betegségekből. És sokkal könnyebb lenne az életünk.
Jobban szeretném uralni a testem és az elmém. Akarom tudni, hogyan kell. Nem gondolom, hogy ez sátánizmus lenne, agymosás, rossz dolog. Csak megtanulom kezelni és irányítani a testem. Segíts magadon, Isten is megsegít. Segíteni akarok magamon, erre jó az agykontroll, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!