Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » El fogom végezni az agykontrol...

El fogom végezni az agykontroll tanfolyamot. Mire számítsak abban a 40 órában?

Figyelt kérdés

Már meg van a jegyem, hamarosan indul a tanfolyam. Az érdekelne, hogy mire számíthatok úgy általánosságban.

Sokat kell majd beszélni, mesélni?

Vagy épp hallgatni?

Lesznek feladatok, gyakorlatok?

Csoportmunka, vagy egyéni?

Nagyon fárasztó, vagy inkább poén?

Kaját vittetek magatokkal, mikor csináltátok? Úgy tudom, lesz büfé.

Szóval érdekelnének a tapasztalatok.

Köszi!

2012. okt. 18. 10:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia Kérdező!

Én ugyan még nem voltam a tanfolyamon, de március óta a net segítségével tanulom az agykontrollt. Rengeteg sikerélményem volt azóta!!! Néhány példa:

- találtam magamnak egy olyan munkahelyet, ahol jó a fizetés, közel van és szeretem a kollégáimat.

- a beteg cicámat egy nap alatt gyógyítottam meg, pedig az állatorvos lemondott róla, azt tanácsolta, hogy altassuk el. Ahhoz képes most is itt kavirnyol mellettem a pingponglabdájával, makkegészséges és köszöni, jól van! :D

- lefogytam 8 kg-ot diétázás és torna nélkül. Pont ennyit akartam, de előtte hiába próbálkoztam mindenféle dovatos fogyókúrával, csak az agykontroll segített!!!

- megoldódott a magánéleti dilemmám. Páromon nemigen vettem észre, hogy 3 év után az összeköltözés foglalkoztatná. Szubjektív kommunikációs módszerrel megüzentem neki, hogy legyen őszinte, akarja-e vagy sem. Három hete megmondta, hogy ő még csajozni akar, ezért nem akarja rabolni az időmet, mert érezte, hogy én mást akarok. Így tehát szakítottunk, de az agykontroll módszereinek köszönhetően remekül viseltem a dolgot, így sikernek élem meg ezt is.

Nekem remekül bevált az agykontroll!!! :))) Mindenképp írd majd meg, hogy érezted Magad Domjánéknál!!! :)

2012. okt. 21. 15:16
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Wow, előző, ez igen! Nagyon szorgalmasan vagy!
2012. okt. 21. 15:42
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm :D

Amikor a cicám beteg lett, nagyon megijedtem, de aztán nyugodtan átgondoltam, mit lehetne tenni. Kétszer gyógyítottam azon a napon a laboromban. Nagyon beteg volt, hányt és nem evett, nem ivott. Szegény még menni sem tudott, csak feküdt és nyöszörgött. A laboromban lefektettem a vizsgálóasztalomra. Kamillateás injekciót adtam be neki, arany, fehér és zöld színű fénnyel kezeltem. Aznap estére mintha az egészet elvágták volna: kiszaladt hozzám a konyhába, kaját kért, nem hányta ki és vizet is sokat ivott. Azóta is jól van! :)

2012. okt. 21. 16:07
 14/16 anonim válasza:
25%

Én nem jártam tanfolyamra, csupán ajánlottak egy könyvet és azt elolvastam és sokkal kiegyensúlyozottabb és talpraesettebb vagyok azóta

a könyv címe: Újszövetség... talán ismerős, nekem minden benne volt amire szükségem van az életben.

2012. okt. 23. 10:34
 15/16 Mysterious válasza:
100%

Szia Kérdező!

Először is én azt ajánlom csináld végig a tanfolyamot és tapasztald meg a hatását, valamint foglalkozz az ehhez kapcsolódó témákkal!Az hogy nincs hited az egy alap probléma!!Hogy akarsz öngyógyítással foglalkozni, ha most azt mondod, hogy nem hiszel...Minden ilyen dolognak ez az alapja!A HIT!A negatív gondolkodók véleményével ne foglalkozz!Akiknek az EGO-juk erősebb a saját öntudatuknál, azok soha nem fogják elismerni és megtapasztalni ezeket a csodás dolgokat.Gőgös öntudattalanságban fognak elrothadni fizikai testükben!Mindenki úgy lett nevelve, hogy ilyen nem létezik, meg hókusz-pókusz, e ez egy hatalmas tévedés.Nagyon is létezik, amit főleg a keleti országokban évszázadok, ezredek óta folyamatosan használnak és alkalmaznak!Az embernek a fizikai testén és az szellemi tudásán kívül van egy hatalmasabb erővel rendelkező spirituális énje, ami a kozmikus energia része és ez által működteti a fizikai tested.Ha nem hiszel benne, akkor csak egyet kérdezek.Mitől dobog a szíved?Mi működteti?Csak úgy magától megy 60, 80, 100 évig?Dehogy!Minden pulzál a világegyetemben, mi emberek is, sejtszinten és azon túl is!!Mindent a kozmikus energia éltet és működtet!Szóval az ilyen gondolatokat, amit megfogalmaztál, felejtsd el ...(így pl ez a vonzás dolog is tök messze áll tőlem, meg hogy az univerzum energiáit majd magamhoz hívom... kösz, ebből nem kérek. És ha ilyesmiről fognak nekem dumálni a tanfolyamon, egyik fülemen be, a másikon ki)!!!!Az agykontroll is ennek a spirituális éned megismerésének a része, egy lépcsőfoka, és tudatod pozitív irányba történő alakítását segíti, ami az egész életed pozitív irányba történő változását jelenti!Majd csak figyeld meg! :) Nagyon sok ezzel kapcsolatos információt találsz az interneten.Ez csak egy példa a sok közül, ahol az öngyógyítással kapcsolatban is találsz írást: [link] De keress rá a "morfogenetikus mező" fogalmára a neten...sok érdekességet olvashatsz és meglátod, hogy ez nem kamu.Minél mélyebbre ásol, annál érdekesebb dolgokat találsz és fedezel fel magadban és a világban!!Ez pedig egy nagyon érdekes videó: http://www.youtube.com/watch?v=RJrTjL_Frf8 További sok sikert az életben és ezekben a témákban! :)

2012. okt. 28. 21:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Sziasztok!a vonzás törvénye mit jelent?
2012. nov. 7. 01:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!