Hogyan tudom elérni agykontrollal, hogy találkozzak valakivel?
Figyelt kérdés
Nyílván olyan valakiről van szó,akivel csak egyszer futottam össze,és azóta nem láttam.Itt nem játszik az,hogy felhívom,vagy írok neki,hogy találkozzunk.2015. febr. 22. 17:25
11/17 vattacukor elefánt válasza:
Ha nem nagyon nagy a város akkor nincs sok iskola, facen keresztül megnézheted hogy melyik iskolába kik járnak, ha nagy is vagy nem sikerül, megnézheted hogy a 3 vágány merre megy, honnan jön és az alapján a környéken keresel sulikat (google mapsen persze)
12/17 A kérdező kommentje:
a városban 13 középsuli van o.o és megnézhetem hogy abban az időben hova mennek buszok,de azt nem írja hogy hanyas buszállásról,csak tippelni tudok,mert minden nap látom a buszokat.
2015. febr. 22. 19:41
13/17 A kérdező kommentje:
De amúgy is,ez sehogy sem működne,hogy megkeresem hogy hova jár.Valahogy találkoznom kell vele.
2015. febr. 22. 19:44
14/17 anonim válasza:
Hanta!
"Soha életemben nem láttam.Odajött tüzet kérni,megköszönte,aztán elrohant.Utána két nappal még láttam egy pillanatra de aztán eltűnt." [#6]
Úgye nem várod el, hogy ezek után egyetlen szavad is hihető?
15/17 anonim válasza:
Nekem volt ilyen.
Találkoztunk, annyit gondoltam rá, "Bárcsak, bárcsak!"
Hát, akkora egy seg.gfej volt, kár volt vágyni utána.
16/17 anonim válasza:
2es, nincs mindenki facebookon, ez egy. kettő, én nem egyről tudok, köztük ismerős is, aki álnéven van fent, szóval, tudnod kell, hogy mit írj be...aztán, ha valami tucatneve van, pl Kovács Istvánnak hívják, akkor aztán keresgélhetsz, mire megtalálod...
17/17 anonim válasza:
Attól hogy tüzet kért még nem biztos hogy bejösz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!