Azt mondják az alfa állapotban jobban hat a vonzás. Az lehetséges, ha ilyenkor sokat koncentrálok egy személyre, akkor találkozhatok vele?
Figyelt kérdés
Volt egy lány nemrég,aki odajött hozzám az utcán,de se a nevét nem tudom,se azt hogy merre lakik.Alfa állapotban ha sokat koncentrálok rá,és arra hogy összefutunk megint valahol,vagy találkozunk akkor ez megtörténhet?2015. febr. 22. 11:10
1/7 anonim válasza:
Érdekes szituáció.Ezt kipróbálom.Szerintem minden bizonnyal sikerülhet több gyakorlat után.Lehet,hogy ír róluk a neten valamit.
2/7 A kérdező kommentje:
És hogyan kéne gyakorolni?Alfa állapotban mire koncentráljak?Hogy ottvagyok vele és beszélgetünk meg minden?
2015. febr. 22. 11:25
4/7 anonim válasza:
Nem szabad befolyásolni mások érzéseit előző.Vagyis ezt hallottam.Bár attól még lehet találkozni vele.
Kérdező pontosan így.Csak éld bele jobban magad.
5/7 A kérdező kommentje:
Hát,ha bejön(márpedig remélem hogy minél hamarabb bejön) én ott helyben sütök egy tortát
2015. febr. 22. 13:23
6/7 anonim válasza:
Mások érzéseit, mi? Egyáltalán "alfába" sem kellene lemenni, ha csak nem akartok "bevonzani" valami démont. Ha egyáltalán "le tudtok menni" abba az állapotba, az pont olyan, mint amikor valaki kábítószerezik, vagy lerészegedik. Megnyitja a lelkét a szellemvilágnak, és azok be is mennek, hogy uralkodjanak rajta. Mit gondoltok, a sámánok csak fantáziálnak, amikor beszívnak? Nem.
7/7 anonim válasza:
Utolsó, fingod nincs az agykontrollról, beszélsz hülyeségeket.
Légy erős: te is szoktál alfaállapotban lenni.
Mindenki. Mielőtt elalszol, az pl alfaállapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!