Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Bevonzottam volna? Lehetséges?

Emerson kérdése:

Bevonzottam volna? Lehetséges?

Figyelt kérdés

Múlt héten foci mérkőzésem előtt eszembe jutottak a súlyos sérülések amelyek történtek mostanában és bele gondoltam, hogy velem is megtörténhet.És a meccsen rosszul léptem egy picit kifordult a bokám de nagy baj nem lett csak egy kicsit fáj.Ma pedig gondoltam, hogy egyik ismerőmet magáznám vagy tegezném ha találkoznák vele.És találkoztam vele.Pedig ritkán szoktunk

Félek a haláltól,betegségektől És valamikor azt mondom hogy meg akarok halni vagy rákos leszek.Vagy hogy kiírják a halotti levelem.Stb Pedig nem akarom és általában azt mondom magamban, hogy egészséges vagyok és sokáig élni fogok, akarok!

Lehetséges, hogy nem volt véletlen?

2012. okt. 26. 18:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez véletlen volt. A dolgokat nem lehet bevonzani. Nem attól történik valami, hogy sokat gondolsz rá, ez értelmetlen, ha van egy kis sütnivalód, akkor ezt te is beláthatod.
2012. okt. 26. 19:12
 2/6 N.M válasza:
Te döntöd el,miben hiszel,de szerintem létezik a vonzás. Ezek,amiket leírtál,pontosan ezért történtek. Az én életemben is rengetegszer volt már ere példa! Amit a végén írtál,hogy meg akarsz halni,meg rákos leszel... Ilyenekre ne gondolj! Ha sokáig filózol rajta,és komolyan is gondolod,a végén még megtörténik. Szóval szerintem nincsenek véletlenek.
2012. okt. 26. 19:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Mondd már el, hogy ha arra gondolok, hogy találkozni akarok X-el, akkor X miért pont arra jön amerre én? Ennek semmi értelme, még logika sincs benne, csak a buták hiszik el.
2012. okt. 26. 19:24
 4/6 anonim válasza:

A vonzásról kár vitatkozni, ki kell próbálni, személyesen meg kell győződni róla, és akkor adott a válasz :-)

Ajánlom Neked Louise L. Hay könyveit, Ő segít leszokni a negatív gonolatokról. Neten is találsz róla anyagot. :-)

Sok sikert!

2012. okt. 27. 14:41
 5/6 anonim ***** válasza:
De semmi logika nincs benne. Főleg egy tárgy bevonzásában. Pl faragok egy figurát és Jóska a szomszédból nagyon arra gondol, hogy kell neki ez a figura. Még is hogy jut el hozzá, mert én biztos nem adnám, lábra meg ugye nem kél.
2012. okt. 27. 14:44
 6/6 anonim válasza:

az, hogy pont a foci meccs előtt jutott eszedbe v villant be ez a gondolat, az szerintem inkább megérzés volt mint vonzás.. és a magázós-tegezős eset is. :D de ne félj, mert akk tényleg bevonzhatod.. aminek jönni kell úgyis jönni fog. :D

Véletlenek pedig nincsenek, minden okkal történik! (ez az én meglátásom)

2012. nov. 20. 23:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!