Aki magas szinten áll az agykontrollban, az meg osztja ezt a tudást, iskola/munkatársaival?
Az olyan emberekkel, akik nem nyitottak ilyenre, az gondolom nem osztja meg
De az ember, mégis legtöbbször ilyenek között van, aki nem nyitott az ilyenre, mégis egy agykontrollos, hogy fogadja ezt el, mármint, hogyan lehet ezt úgy elfogadni, hogy teljesen teljes értékűnek tekintsd az embert, és kicsit se éreztesd(és érezd legbelül azt), hogy ő kevesebb nálad?
Ez nagyképűen hangzik, de ez nem nagyképűség, mivel a nagyképűség, az egy csinált,erőltetett felsőbbrendűség érzés a másik felett(szerintem), de mivel ez belülről jön, ezért nem csinálom, hanem próbálok tenni ellene..
Nem vagyok magas szinten egyébként a dologban, de értem el már olyan sikert, amin leesett az állam és ezért írom mindezt, mivel van személyes tapasztalatom
Ezt próbáltam elkerülni, hogy ne az ellenségeskedés jöjjön le róla, nem sikerült
ez kicsit olyan dolog, mint mikor sokan azért mennek el kondizni, hogy jobban érezzék magukat a bőrükben("a nagy csávóval mégsem kötözködsz..")
Persze így sem tartjuk nagyra őket, ha egy egészséges mentalitással élnek, és barátunknak tartjuk őket, de ők sokszor átesnek a ló túloldalára, mikor csak az számít, hogy ők mekkora királyok, és semmi más
Azt nézem le, sok emberben, hogy elvakult, tehát, bezárult a nyitottsága az új dolgok felé még fiatal korában, és mivel állandóan ezt erősítették benne, ezért magabiztosan állítja, hogy így van, amit én el is fogadok, ha nem lenne ilyen mindent megkérdőjelező személyiségem, akkor valszeg én is ilyen lennék
De mert, szerinted egy orvos nem nézi le a beteget? Sokszor mikor megkérdőjelezem őket, felvannak háborodva, hogy mit képzelek :O most ez mi, ha nem lenézés? és ez csak egy példa volt..
Én igyekszem ebbe nem belekerülni, de valahogy nem egyszerű ellentmondani a belső érzéseimnek
Ne haragudj kérdező, de szerintem nem létezik olyan állapot, hogy valaki "magas szinten áll" agykontrollban. Persze, amit gyakran használsz, az automatizálódik, de pont az a meglepő ebben, hogy elsőre sikerülnek a technikák. Ezek az ember természetes eszközei, és nem csak azé, aki "hisz benne", meg aki elment tanfolyamra, hanem mindenkié. És mindenkinek szíve-joga eldönteni, hogy hogyan oldja meg a problémáit. Nem attól leszel erős, hogy lenézel másokat, hanem attól, hogy tudsz nekik segíteni.
Itt leírhatod az ak-s élményeidet másoknak bátorításul: [link]
Tulajdonképpen mi az az agykontroll? Csinálsz egy asztrálutazást vagy mi? Esetleg meditálsz és meglátod a spirituális fényt?
Vagy neked milyen sikereid voltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!