Lehetséges a külsőmön változtatni agykontrollal?
Igen lehet! Voltam AK tanfolyamon és több ilyen sikerről volt beszámoló. Épp az előbb olvastam egy sikert az esettanulmány oldalon:
2784. 2015. Jan. 27. 11:51-kor
cicoka beszámolója sikeréről
Nőtársaimat érdekelheti sikerem: megnöveltem mellem méretét agykontrollal. Igaz, addig sem volt okom panaszra, viszont mindig zavart, hogy felül nem voltak olyan teltek,mint szerettem volna. Így a napi programozásom során pár perc erejéig belevettem azt, hogy elképzeltem, amint szépen kitelik, formásodik a mellem. Éreztem is, testi szinten. Majd azt, hogy örömmel nézem a tükörben, hogy tényleg olyanná vált, mint szeretném. Mindig hozzátettem azt is, hogy teljesen egészségesek a melleim. sokszor feltűnt, hogy úgy fáj a mellem, mint annak idején tinédzserkoromban, mikor nőtt...és láss csodát, valóban, most, egy hónap után már szemmel látható a változás.
Nőgyógyászati sikerem is van: tavaly a méhszájamon kis elváltozást találtak, a doki azt mondta, megvizsgál 2-3 hónap után, ha akkor is ott lesz, akkor műtét. Én bizony programoztam, szép, egészséges sejteket. És valóban: a következő vizsgáltakor semmi elváltozás nem volt, a laboreredményeim pedig kiválóak! Hurrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!