Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Lehetséges a külsőmön változta...

Lehetséges a külsőmön változtatni agykontrollal?

Figyelt kérdés

2015. jan. 19. 23:07
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

Á, tudom már mit szeretnél! Önbizalmat! Azt pl. lehet agykontrollal is, de nem csak ez a módja.

[link]

Vannak könyvek is a témában: Andrew Matthews könyvei: Legyél boldog tinédzser! vagy Hallgass a szívedre! vagy az Élj vidáman! Ezek önfejlesztő könyvek.

Meg ugye a sport, ez hatékony önbizalom növelő, mivel ilyenkor a saját határaidat feszegeted.

2015. jan. 23. 11:39
 12/22 anonim ***** válasza:

14 évesen nincs miért aggódnod.

Mivel nem vagy elégedett, mi nem tetszik magadban?

2015. jan. 23. 15:49
 13/22 huskyloverapach ***** válasza:
Nem érdemes kisseb energiával szerzel magadnak pasit és az rossz hozzáállás hogy csúnyavagyok hogy akarhatot hogy más szépnek lásson ha tese látod magad szépnek szóval fogadd el amilyen vagy és örül hogy egésséges vagy
2015. jan. 23. 20:49
 14/22 anonim ***** válasza:
Lehet, olvass utána sikersztorikat... rengetegen vannak, akik ezzel fogytak, főleg elmetükre technika... de pl magasságot és mellet is lehet vele növelni... mindent lehet, csak kell hozzá a megfelelő módszer, de ami a legfontosabb, a hit... hogy sikerül :)
2015. jan. 25. 14:56
 15/22 anonim válasza:
Új hajszín, más stílusú ruhák. De ha belül nem vagy rendbben, akármit csinálsz a külsőddel, nem fogod jól érezni magad. Agykontrollal semmiképp ne próbálkozz, hülyeség szerintem.
2015. jan. 26. 10:47
 16/22 A kérdező kommentje:
Koszonom. Egyebkent szerintem is hulyeseg, csak nem volt mar jobb otletem
2015. jan. 26. 18:48
 17/22 HangAli válasza:

Ha kritizálnak, akkor hallgasd meg, és próbálj belőle tanulni.

Ha cikiznek, akkor viszont nézz át rajtuk.

Minden belülről kiegyensúlyozott, vidám, mosolygós, fiatal lány gyönyörű bármelyik (vagy legalábbis a legtöbb egészséges lelkű) férfi számára !

Tehát önbizalmat szerezzél, lásd saját magad is szépnek -- akár agykontrollal, akár a nélkül !

2015. jan. 27. 00:04
 18/22 anonim ***** válasza:

Én nem ajánlom az agykontrolt... persze a hit barmire kepes, de az agykontrolnak vannak hatranyai...

Valamat elérsz vele, es sok mast meg tonkreteszel...

Vegeredmenye h nehezen lehet kijonni belole es vegul sok mindent rombol...

Bocsi azoktol akik nem fognak egyeterteni velem...

A kerdezo dontson... de remelem nem megy bele semmi ilyesmibe. :/

2015. jan. 27. 08:21
 19/22 A kérdező kommentje:
Miben árt az agykontroll?
2015. jan. 27. 20:50
 20/22 anonim ***** válasza:

"De hallottak már olyat is, hogy 1-2 év mindennapos erős kitartással valóban meg lehet változtatni a külsőt."

Hát igen, hallani lehet olyanról, de látni senki se látta őket.

2015. jan. 29. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!