Ugye, az aggyal sok mindent el lehet érni testi szinten, hogyan gyógyítsam meg a szemem?
Szemüveges vagyok, vagy 4-5 éve olvasgatok kutakodok titok, agykontrol, kvantumfizika, és ilyesmik terén.
Tudom, hogy simán lehetséges, hisz valakik rákból gyógyultak ki pár nap alatt.
Szóval az elme tudja irányítani a testet teljes körűen csak meg kell rá találni azt a gondolkodásmódot.
Szemre mit találjak ki? -4-es szemüveget használok nem szeretnék semmilyent sem.
Mire gondoljak és hogyan? Gondoltam, hogy minden este lefekvés után kicsit elmélyedek alfa állapotba és arra fogok gondolni, hogy valaki vagy valami megtisztítja a szemem és újra látok.
Vagy fogalmam nincs, nincs valami jó ötletetek?
100%-osan elhiszem, hogy megtudom önmagam gyógyítani, csak valahogy az elmémmel is el kéne hitetni teljesen, hogy működjön valamint kén rá egy ilyen gondolati módszer is amit minden este elképzelek.
Ha tudtok ebben bárhogyan is segíteni hát azt nagyon megköszönném! :)
Ugyanazt írnám amit Legoman, így nem írom le :-)
Én még azt szoktam csinálni, hogy alfa állapotban elképzelek egy házat belülröl (a testem) ami teljesen üres, és a képzeletbeli locsolómmal kipucolom a házat. A kosz itt ugye a betegségeket jelenti. Egyáltalán nem vagyok beteges. ha mégis elkapok egy náthát, egy éjszaka alatt meggyógyulok :-)
Ja, amúgy igenis lehetséges az ilyen, amit te szeretnél elérni! Egy ismerösöm fiatalkorában lebénult, a testének a jobb fele bénult le, egyáltalán nem tudta mozgatni. Gyógyszereket ndm volt hajlandó beszedni, gyakorlatilag egész nap csak meditált, egy év alatt teljesen rendbejött, tökéletesen egèszséges, és jól müködnek az izmai. Szóval te is meg tudod ezt tenni, gyakorolj sokat, ne add fel és persze higyj benne. Sok sikert! :-)
Hm.. Sasnak fogom magam gondolni, ahogy repkedek fent a magasban..
Azt könnyebben eltudom képzelni és repülni is szeretek illetve szeretnék egyszer, mert biztos csodaszép érzés valamint látvány.
Ha ezekkel sikerül kigyógyítanom a szemem, akkor csinálok neki egy weboldalt és ezzel fog foglalkozni, hogy nincs lehetetlen az emberi test számára, hogy csak minden a hittel dől el.
Köszönöm a hozzászólásaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!