Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ugye, az aggyal sok mindent...

Ugye, az aggyal sok mindent el lehet érni testi szinten, hogyan gyógyítsam meg a szemem?

Figyelt kérdés

Szemüveges vagyok, vagy 4-5 éve olvasgatok kutakodok titok, agykontrol, kvantumfizika, és ilyesmik terén.

Tudom, hogy simán lehetséges, hisz valakik rákból gyógyultak ki pár nap alatt.

Szóval az elme tudja irányítani a testet teljes körűen csak meg kell rá találni azt a gondolkodásmódot.

Szemre mit találjak ki? -4-es szemüveget használok nem szeretnék semmilyent sem.

Mire gondoljak és hogyan? Gondoltam, hogy minden este lefekvés után kicsit elmélyedek alfa állapotba és arra fogok gondolni, hogy valaki vagy valami megtisztítja a szemem és újra látok.

Vagy fogalmam nincs, nincs valami jó ötletetek?

100%-osan elhiszem, hogy megtudom önmagam gyógyítani, csak valahogy az elmémmel is el kéne hitetni teljesen, hogy működjön valamint kén rá egy ilyen gondolati módszer is amit minden este elképzelek.

Ha tudtok ebben bárhogyan is segíteni hát azt nagyon megköszönném! :)

2014. nov. 29. 17:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Kizárólag az agykontrollon belül érdekel, vagy megfelel más gyógyító technika is?
2014. nov. 29. 18:34
 2/14 anonim ***** válasza:
Sok minden NEM egyelnő mindennel! Az agynak, és átvitt értelemben a testnek nincs javító mechanizmusa a szemlencse rendbetételére, ha lenne, akkor már megoldaná a dolgot. A rákhoz meg nem kéne hasonlítani, hiszen ott hozzáfér az immunrendszer, hormonok stb magához a daganthoz.
2014. nov. 29. 18:35
 3/14 A kérdező kommentje:

Hm... na és ha elültetek két babot egyikre ráírok és minden nap felolvasom a negatív gondolatokat másikra pedig pozitívakat, a pozitív nőni fog nagyra a negatív meg elhal vagy nem nő nagyra.

Vagy a víz kristályai.

Azokhoz mi köze van az agynak?

Ilyen mély értelemben gondoltam ezt a dolgot, hogy lehetne-e. Ezotéria és agykontroll egyaránt érdekel. De inkább agykontroll, gondolat ereje, hit és ilyenek. Olyasmi kevésbé, hogy megmosom vízzel majd kiöntöm egy folyóba és megtisztul 2 hét alatt.. mert lehet annak is csak placebó hatása van.

Vajon ha adnának egy rosszul látó fiatal embernek egy tablettát és azt mondanák neki, hogy ezt ha 1 hónapig fogja szedni 2 hónap múlva már nem kelessz szemüveget viselnie. Valamint beadnák neki, hogy ez egy új teszt gyógyszer ami már majmokon és teszt emberek 99%-án már bevált mondjuk amerikába.. de egyébként titkos..

Na akkor vajon mi történne? Ha hittel elhinné 100%-osan?

:)

2014. nov. 29. 18:42
 4/14 Ozmium42 ***** válasza:
48%
Ha úgy kezdődik a kérdés, hogy "ugye..." vagy "mint tudjuk...", akkor már tudom előre, hogy baromságot fogok olvasni. Ez valami képesség?
2014. nov. 29. 18:51
 5/14 anonim ***** válasza:
Van aki kiugrott az ablakon, mert "tudta" hogy képes repülni.
2014. nov. 29. 18:51
 6/14 anonim ***** válasza:

# 3

Placebo hatás.

Egy ideig lehet, hogy valamilyen pozitív hatást érzékelne, de ettől nem fog meggyógyulni. A szervi bajokat nem lehet így orvosolni. Mint ahogy új kart sem tudsz növeszteni, ha elveszítetted.

2014. nov. 29. 19:25
 7/14 Legoman ***** válasza:

Egyszerűen csak mélyedj el alfa állapotba és lásd magadat, amint szemüveg nélkül is tisztán élesen látsz. Hitesd el magaddal, hogy tökéletes a szemed.

Én magamat a náthából úgy gyógyítottam ki, hogy lementem alfa szintre és elképzeltem egy kunyhót, amint bemegyek oda. Abban a kunyhóban egy alkimista élt, akinek volt a náthára ellenszere. Elképzeltem a hátamra egy táskát. Majd az alkimista odaadta a szeret én pedig ittam belőle, majd nagyot szívtam képzeletben a levegőbe. A maradék italt pedig beletettem a hátizsákomba.

Így amikor napközben valahol éreztem, hogy megint elkezd folyni az orrom, csak képzeletben ittam az italból. Egy-két nap alatt elmúlt a náthám, orrcsepp nélkül. :D

Találj ki te is ilyen szert és láss! :D

2014. nov. 29. 19:45
 8/14 anonim ***** válasza:

Ha valaki arra gondol állandóan, hogy ki akar gyógyulni a rákból és spontán módon meggyógyul, a gondolati energiájára fogja.

Kénytelen vagyok azt írni: ne ringasd magad szemed ekénti megggyógyításának reményében.

2014. nov. 29. 20:35
 9/14 anonim ***** válasza:

Használd totemállatnak a farkast. Próbálj meg annyira alfába lenni amennyire csak tudsz. Képzeld el magad egy mezőn, amint beléd bújik egy farkas (akár beléd ugrik), szimatolj, szaladj, egy szóval játszd el, hogy te vagy a farkas.

Ezt egy ideig gyakorolni kell, de ha sikerül egy farkast magadhoz csatolni, kiélesedik a látásod, a szaglásod, a hallásod, és felveszed a farkas vad tulajdonságait(többé nem fogsz annyira fázni se). Ez a módszer segít de ha nem gondolod komolyan nem ajánlom a szórakozást:).

2014. nov. 29. 20:38
 10/14 anonim válasza:

Mint már fentebb is említették minden agyban dől el.

Én azt vallom semmi sem lehetetlen.

Régen gyenge voltam és alacsony, de folyton azt mondogattam magamnak hogy erős leszek és most jó sportoló vagyok meg makk egészséges. Ez az alfába lemegyek és farkasnak képzelem magad ez szerintem is működik. Persze nem azonnali hatásról van szó. Hogy gyógyísd a szemed sok répát kell enned, ami tényleg beválik sok egészséges ételt kell enni és kicsit nagyobb mennyiségben mint az átlagos, mert a gyógyításhoz a testednek energiára van szüksége.

Remélem segítettem

2014. nov. 29. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!