Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Érdemes elmennem egyedül...

Érdemes elmennem egyedül agykontrollra? 18F

Figyelt kérdés

Nincs ismerősöm, aki eljönne velem, és nem is nagyon tudom, hogy mire számíthatok, csak azt, hogy rengetegen dicsérik. Aki megcsinálta, miben változott az élete? Milyen volt ott? Egyedül kell félnem valamitől? Mondjuk mikor párt kell választani a "gondolatolvasáshoz" (azt hiszem ekkor kell, vagy valami ilyesmi)? Kicsit félek egyedül, nem tudom, mi legyen.. Most lesz hétvégén..

Főképpen tanulás és memória miatt lenne, meg a stressz ellen szeretném. Tehát?

2014. nov. 12. 15:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Egy kicsit a gondolkodás módod változik (abszolút jó irányban). Hogy úgy mondjam, azt a bizonyos poharat nem félig üresnek, hanem félig telinek fogod látni. De ehhez valóban érdeklődni kell a téma iránt. Ha szkeptikus vagy, hiába végzed el. Ha hiszel benne működni fog!
2014. nov. 13. 09:24
 12/19 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor érdemes elvégezni a tanfolyamot, ha megvan benned az elhatározás, hogy a tanult technikákat rendszeresen használni is fogod a mindennapi életedben.

Én a következő előnyeit tapasztaltam magamon: kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb és összeszedettebb vagyok. Naponta kb. 30 perccel kevesebb alvás elég ahhoz, hogy ugyanúgy kipihenjem magamat, és valamivel nagyobb lett a munkabírásom is. Jobban tudom kezelni azt a stresszt, ami időnként az emberi kapcsolataimban előforduló konfliktusokból, súrlódásokból fakad.

Az intuícióm előtte is elég jól működött, de azóta még gyakrabban vannak olyan spontán megérzéseim, amik látványosan bejönnek.

A tanulásban is hasznát vettem (felnőttként én elsősorban idegen nyelvek tanulásánál éreztem azt, hogy gyorsabban jegyzek meg új szavakat.)

Alfa állapotban elég sok problémára találtam újszerű, nem éppen szokványos megoldást, és nagyon sok kreatív ötletem támadt, amit meg tudtam valósítani a gyakorlatban is, aminek köszönhetően nekem kb. 3-4 hónap alatt anyagilag is megtérült a tanfolyam részvételi díja.

2014. nov. 13. 11:01
 13/19 anonim válasza:
Szia! :) Elmentel vegül? Mert en is nyiregyhazi vagyok es voltam! :) 17/L
2014. nov. 20. 07:56
 14/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, szerintem az utolsó válaszolóval össze kéne jönnötök :D :D

egyébként milyen volt?

2014. nov. 21. 18:00
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem mentem sajnos.. A nyíregyházi lány nyugodtan leírhatja milyen, ha nem siet. :)
2014. nov. 21. 18:06
 16/19 anonim ***** válasza:

amúgy csak röviden, az agykontroll az egy baromi nagy lehetőség, nem csak tanulás révén, én igaz csak egy kézzelfogható dolgot tudhatok magamnak, ami valójában annyira hasznos, de elképzelhetetlennek tartom, hogy sikerült volna agykontroll nélkül..

ezt a lehetőséget ami az agykontrollba rejlik, az emberek 95%-a leszarja tanfolyam után..tudod mint kb mikor az ember nekiáll menni konditerembe és a emberek 60-70%-a pár hónap után abba is hagyja, ez kb ilyen csak itt nagyobb az abbahagyók aránya, mert a természeti törvények nem foglalkoznak azzal, hogy neked van-e kedved gyakorolni agykontrollt vagy sem, attól még ugyanúgy hat rád, a kérdés e az, hogy teszel-e érte, több úton módon, hogy elér egészen elképesztő dolgokat, vagy csak meghagyod a kemény munkának..

mint mondtam, én sem értem el még agykontrollal ilyet, de olyat már igen, ami egyszerűen hihetetlennek tűnik egy egyszerű embernek, ezután már nem volt kérdés számomra, hogy mire képes az emberi agy, ha akar

2014. nov. 25. 23:31
 17/19 anonim ***** válasza:

"ami valójában annyira nem hasznos"..

mindig szarul fogalmaztam, ha nem olvasom vissza, azért remélem a lényeg kivehető

2014. nov. 25. 23:33
 18/19 anonim válasza:

Irtam üzenetet! :))

( a nyiregyhazi lany vagyok)

2014. dec. 2. 10:52
 19/19 anonim válasza:
mért ne mehetnél egyedül? már ott nem vagy egyedül. tök min1, h kivel mész
2014. dec. 7. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!