Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Beszélhetünk a saját tudatalat...

Beszélhetünk a saját tudatalattinkal?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Azt olvastam több helyen,hogy aki képes a tudatos álmodásra,az beszélhet a tudatalattijával.Van valaki itt aki képes a tudatos álmodásra és beszélt már a tudatalattijával?Elméletileg álmaink minden szereplõje a saját tudatalattink és beszélhetünk velük.Tegnap kezdett foglalkoztatni a téma,és ma már sikerült is elérni az elsõ tudatos álmom,de elszùrtam.Nem stabilizáltam le és túl gyorsan akartam továbblépni.Sikerült is "elteleportálni" a kívánt helyszínre,de 5-6 másodperc után sikerült összeomlasztanom az álmot,így felébredtem.A tudatalattinktól mit tudhatunk meg?Állítólag olyan összefüggéseket lát amiket mi soha és így mi is megtudhatjuk azokat.Milyen hosszúnak szoktak érzékelõdni a tudatos álmok?
2014. szept. 21. 12:49
 1/9 anonim ***** válasza:

Én már egy éve próbálkozok a tá-val de az istennek se akar összejönni :(

Lehet hogy már túl öreg vagyok hozzá

2014. szept. 21. 13:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Az elsõ lépes,hogy hinnünk kell a létezésében.Nekem ezzel nyert ügyem volt,mivel eddig párszor spontán átéltem(csak régen nem tudtam,hogy ezt szándékosan is elõlehet idézni,és ne láttam benne a lehetõségeket) és így 100%-ig bizonyos voltam a létezésében.
2014. szept. 21. 13:27
 3/9 anonim ***** válasza:

Az nem elég, hogy az összes gondolatodat hallod, mit akarsz ennél többet beszélni?

Egyébként is, miért akarsz magaddal beszélgetni? Ez már valami pszichológiai betegség lenne.

2014. szept. 21. 17:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Tudat alattiban könnyen lehetnek olyan dolgok elásva, amik még feldolgozatlan témát rejtenek és nem érzed úgy, h még itt az ideje, h feldolgozd.

Olvastam egy könyvet a témában, melyben egy férfi tá-val volt képes eljutni egy házba, ahonnan a tudatalattija mindenképp elakarta tüntetni (lásd félelmetes alakok). De erős akaratával mégis eljutott oda. Egy elhunyt szerette kivetülésével találkozott, és sokat beszélt vele személyes dolgokról. Nem is kell mondanom, hogy másnap reggel boldogabban és nyugodtabban kelt föl. Sikerült szándékosan előhoznia olyan mélyen eltemetett emléket, melyet még nem sikerült előtte feldolgoznia. De így - bár tudatalattija korainak érezte - mégis sikeresen megtörtént.

Bármi van is ott neked elraktározva, az a tiéd, és ezzel a módszerrel eljuthatsz oda. Csak ki kell játszanod saját magad.

Mint írtad lehetnek ott olyan összefüggések is, melyek már megfogantak benned mélyen, de még nem kotorásztál jó helyen, h éber állapotban is elővehesd.

2014. szept. 21. 22:02
 5/9 anonim ***** válasza:
nekem sikerült, rendszeresen válaszol, sokszor úgy hogy nem is kérdezek. Gyakran beszélgetünk, mindíg rumot kér
2014. szept. 21. 22:22
 6/9 A kérdező kommentje:
Éber állapotban csupán az agyunk egy kis részét használjuk ki,de mikor alszunk az agy sokkal jobban dolgozik.Ebben az állapotban olyan dolgokra jöhetünk rá,amiket ébren megfigyel a tudatalattink és elraktároz,de soha nem kapcsolnánk össze az összefüggéseket,ezért akarok beszélni vele. Például:Sokat foglalkozom internetes marketinggel és mindig új lehetőségeket keresek,de lehet hogy tudat alatt már összeraktam a "tökéletes" módszert,de tudatosan nem vagyok képes erre.
2014. szept. 22. 06:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Énis kérdeznék néhány dolgot a tudatalattimtól hogy pl miért vannak körülöttem idióta, retek, féreg emberek, akivel meg szeretnék lenni az miért van messze tőlem, meg hova tartok, mit kéne tennem stb
2014. szept. 22. 16:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Tévhit, hogy csak kis része kihasznált agyunknak.

Mire használjuk azt a "kis részt"?

Az nem használt, ami a motorikus tevékenységünket irányítja?

Ha tudatosulna agyunk minden tevékenysége, az lenne a káosz.

2014. szept. 24. 08:43
 9/9 anonim ***** válasza:

10% tudatos

90% tudattalan

2014. szept. 26. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!