Beszélhetünk a saját tudatalattinkal?
Én már egy éve próbálkozok a tá-val de az istennek se akar összejönni :(
Lehet hogy már túl öreg vagyok hozzá
Az nem elég, hogy az összes gondolatodat hallod, mit akarsz ennél többet beszélni?
Egyébként is, miért akarsz magaddal beszélgetni? Ez már valami pszichológiai betegség lenne.
Tudat alattiban könnyen lehetnek olyan dolgok elásva, amik még feldolgozatlan témát rejtenek és nem érzed úgy, h még itt az ideje, h feldolgozd.
Olvastam egy könyvet a témában, melyben egy férfi tá-val volt képes eljutni egy házba, ahonnan a tudatalattija mindenképp elakarta tüntetni (lásd félelmetes alakok). De erős akaratával mégis eljutott oda. Egy elhunyt szerette kivetülésével találkozott, és sokat beszélt vele személyes dolgokról. Nem is kell mondanom, hogy másnap reggel boldogabban és nyugodtabban kelt föl. Sikerült szándékosan előhoznia olyan mélyen eltemetett emléket, melyet még nem sikerült előtte feldolgoznia. De így - bár tudatalattija korainak érezte - mégis sikeresen megtörtént.
Bármi van is ott neked elraktározva, az a tiéd, és ezzel a módszerrel eljuthatsz oda. Csak ki kell játszanod saját magad.
Mint írtad lehetnek ott olyan összefüggések is, melyek már megfogantak benned mélyen, de még nem kotorásztál jó helyen, h éber állapotban is elővehesd.
Tévhit, hogy csak kis része kihasznált agyunknak.
Mire használjuk azt a "kis részt"?
Az nem használt, ami a motorikus tevékenységünket irányítja?
Ha tudatosulna agyunk minden tevékenysége, az lenne a káosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!