Ha valakire sokat gondolok, azt be lehet vonzani?
Kiaz akibe igy beleszerettél? xd
ugye nem a buszon láttad? xd
neem, a villamoson
3, Sir megadta a pontos választ.
"arra fókuszálnak, ... hogy éhen/szomjan fogok d*gleni."
Persze. Fókuszálnak. Látszik, hogy soha nem éheztél.
Velem is volt már, hogy sokat gondoltam valakire, aztán pont mindig összefutottunk, előtte pedig vagy egy évig nem láttam.
Aztán nem tudtam eldönteni, hogy azért futunk össze, mert sokat gondolok rá, vagy azért gondolok rá sokat, mert mindig összefutunk. :)
Én hiszek ebben szól is több konyv erről! Pl A titok illetve egyszerűbben amiről könyvet meg nem irtak de a vonzás hatalma illetve amiről képed van arra képes is vagy stb:-)
Nekem a parkoló helyek is bejönnek ha sokat gondolok ra..
Egy három évig tartó kapcsolatomat is mikor másik városba költöztünk megpillantottam és tudtam h nekünk emg közünk lesz egymashoz.... kb 4 évvel később ez be is bizonosodott mindennek ellenére nem direkt módon történt..
Egy ferfit életemben eddig soha nem láttam a városban pedig elég féltüno az utakon míg egyszer megpillantottam egymast majd masnap egy edzesen is talalkoztunk azóta nem tudtam kiverni a fejemből és ha sétálok a belvárosban mindig megpillantjuk egymast.. pedig előtte soha nem láttam..... Pedig itt lakott!
Egy másik Illeton már nagyon régóta járt az eszem akkor emg kapcsolatban is voltam és hol kene nem kene alapon voltam vele a fantaziamban, az utóbbi időben viszont nagyon kene simán eltudnam magunkat kepzelni. (Ennek jelet is láttam h "szimpatikus" vagyok neki:-):-D egy üzletben voltam akkor és szöget ütött az agyamba ez a pali.... nezelodtem... mire felnéztem már ott is volt:-)
Úgyhogy igenis van benne valami emg ha ezt véletlenek el is hívjuk!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!