Kettős személyiségem van?
Sziasztok!
Egy 13 éves lány vagyok, és úgy érzem, hogy két személyiségem van. Egy ideje már így érzem. Az egyik, aki gyűlöl mindenkit, csendes, magánakvaló. A másik viszont keresi mások társaságát, és ha megbántják, ad az embereknek még egy esélyt, és mindig mosolyog. Ez miért lehet?
Akkor lenne az ha olyanjaid lennének, mint
Amit mondasz egyik nap SZÉGYELLED a másik nap. Nem emlékszel a motivációra, hogy miért mondtad. De mikor visszakerülsz abba az állapotba, mikor mondtad akkor megérted és azt nem érted, miért szégyellted utána. Én ebben vagyok már nagyon régóta... És nem igazán kedvelem ezt, mert tartó ismerettségeket nem lehet fentartani.
Szóval reméld hogy NEM
nem hiszem hogy tudathasadás lenne
vannak bizonyos körülmények amik bekapcsolják nálad ezt a visszavonulós reakciót.
Lehet hogy egy pszichológussal beszélgetned kéne erről
de ha valaki esetleg azt mondaná hogy ez betegség nehogy el hidd neki! (azaz gyógyszereket nehogy bevegyél!)
Szerintem csak keresed valódi ÉN-edet.
Szeretnél megbízni mindenkiben, viszont 13 éves korodra hallottál már eleget arról, hogy ez nem mindig célravezető.
Még nem tudsz dönteni.
.
A "kettős személyiség" egészen mást takar, más fogalom. Ez pedig nem az! Szerencsédre!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!