Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az, hogy azt érzem...

Miért van az, hogy azt érzem hogy kettős személyiségem van?

Figyelt kérdés

Kb fél vagy egy órával ezelőtt kezdődött, hogy úgy érzem mintha a fejemben lenne egy másik ember, szerintem egy nő, és ha valamit gondolok a fejemben, az ő hangján hallom, és néha úgy érzem "hallom" a fejemben mintha ő is beszélne valamit.

+ Úgy érzem testileg mintha 2 emberre szakadtam volna. Az egyik én vagyok, keseredett unatkozó, a másik ő, buzgó és éber. Wtf. Lehet sokat gépeztem ma már... ? :S

2013. dec. 27. 17:13
 1/7 A kérdező kommentje:
14/F
2013. dec. 27. 17:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Szóval fél órája? Aha...
2013. dec. 27. 17:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Sátánűzési tanácsokért az ezotériába menj! :D
2013. dec. 27. 17:29
 4/7 warezone válasza:
az soha sem baj ha van egy navigátorod :D csak mindig te ülj a "kormánynál",és ne hallatszódjon ki ha agyon vitatkoztok...XDDDD
2013. dec. 27. 17:33
 5/7 A kérdező kommentje:
elmúlt :P
2013. dec. 28. 01:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Semmi gáz,nálam is van néha,hogy egy női hang a narrátorom,ő irányít engem és álltalában hallgatok is rá. Vezetés közben szokott előjönni...és GPS-nek hívják.
2013. dec. 28. 20:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem már vagy két hete van hogy egy erős férfihangot hallok . Nem tudom miket mondd csak hallom.
2014. jan. 3. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!