Mi az az agykontroll? Aki ért hozzá, lehet pár kérdésem?
Figyelt kérdés
már korábban is megfigyeltem, hogy ha nagyon akarok valamit akkor az előbb vagy utóbb beteljesedik. most találkoztam az agykontrollal, amit még nem nagyon értek. Lehetsége, hogy eddig is ezt a technikát alkalmaztam nem csak nem tudtam róla? Meditáció nélkül is lehet jó eredményeket elérni csupán elhatározással?2014. szept. 6. 20:50
2/3 anonim válasza:
Agykontroll, vagy vonzás törvénye. nevezhetjük mindenhatónak, világegyetemnek, megváltónak, valakinek aki mindig segít, de aztán rá jövünk, hogy magunk segítését szolgáljuk, és "Akár hiszed, akár nem, mindenképpen igazad van!"
Ajánlom nézd meg a TITOK című filmet, pont erről szól, és keress rá BUDDHA mondataira. Garantálom, hogy megváltozik az életed, ha hiszel ezekben és magadban!
3/3 SuperUrzu7 válasza:
Na most ez a következőt jelenti. Az agyunk egészséges esetben két különálló munkafolyamatokat végző áramkörre oszlik. Az egyik vagyunk mi, mint személyiség, mint "lélek", akik a folyamatok elsősorban külvilágra eső részéért felelnek. Te döntöd el hova akarsz menni, mit akarsz csinálni, stb. A másik áramkör pedig nem más mint az autonóm személyiség. Ő felel a folyamatok többnyire szervezeti részéért. Az ösztönöktől kezdve az egyensúly mindenkori számításain, mindenféle ingerek küldésén, álmaink nagy részén, anyagcserénken át az immunrendszerig mindenért ő felel. Gyakorlatilag minden ami veled és benned történik és se nem külső tényező okozza, se nem tudatosan teszed az mind az ő hatásköre. Na most az agykontroll technika a pszichológia egy igen gyerekcipőben járó ága. A mélyebb vallások, kiváltképp a Buddhizmus már korábban is értek el sikereket e-téren és használják manapság is, noha nem tudják pontosan mi is az. De a szisztéma minden esetben ugyan az. Mint másodlagos személyiségek, az agykontroll technika segítségével képesek lehetünk az autonóm személyiség feladatainak az eredetinél egy nagyobb részét befolyásolni, vagy akár irányításunk alá vonni. Mivel az autonóm személyiséghez tartozik az ember által nem nagyon ismert és nem igazán használt telepátia is, így elméletben másokra is képesek lehetünk hatást gyakorolni. De ez eléggé a levegőben lóg, még csak elméletek. Hogy a telepátia létezik, mégpedig sejt szinten az már bizonyosságot nyert hála a kutatásoknak, de a hogyanra tudomásom szerint még nem nyertünk válaszokat. Mindenesetre mivel elméletben minden élő anyag képes rá így mi is. Csupán mivel nem használtuk vagy nem volt rá szűkségünk, eléggé elcsökevényesedett. Ugyanakkor észlelhetőek a jelei, mint amikor valakit meglátsz és szokatlanul úgy érzed, hogy sejted milyen ember. Megérzés... Talán... De esetenként akik jobban figyelnek kiszűrhetik a különbséget az előítéleteik és a telepátiájának infómorzsáit. De mint mondtam, nagyon a levegőben van még ez a témakör. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!