Hogyan kezdjek hozzá?
Segítene valaki aki jártas ebben a témában?
Tanácsoljatok kezdésre gyakorlatot. Amit kell rólam tudni meditációt ismerem.De ez a téma most kezdett el érdekelni.
Köszi szépen!
Ha konkrétan csak Agykontrollal akarsz foglalkozni, akkor kezdésnek érdemes beszerezned az Agykontroll Sylva módszerével című könyvet. Én is ezzel kezdtem, és ha jól tudom, interneten is olvasható, vagy akár le is tölthető. Ha az elolvasása után TÉNYLEG úgy gondolod, hogy jónak tűnik, akkor vagy könyvből, vagy tanfolyamon el is sajátíthatod. Én könyvből próbáltam, és nem sikerült, mert már a meditáció sem működött nálam. Úgyhogy tanfolyamra mentem, ahol megtanítottak meditálni is. Más lehetőséget nem is nagyon tudok mondani.
Ha viszont elég nyitott vagy a témára, akkor esetleg ismerkedhetsz a Titokkal (vonzástörvény), és egyéb meditációs gyakorlatokkal. A Titok film online megnézhető, a youtube-on pedig rengeteg meditációs gyakorlat van, amivel mélyítheted a tudásodat. Egészséges életmód kapcsán javaslom a Testkontroll könyvet, de ott van még például a Szerencse iskola, vagy a Tégy úgy, mintha... című könyv, és még rengeteget sorolhatnék. Véleményem szerint érdemes sokat olvasni, és az olvasottakból kiszűrni azt, amire neked szükséged van.
Az Agykontroll tanfolyam néhány hanganyagát, gyakorlatát pedig tartalmazza az Agykontrolltanfolyam után című könyv Ha nincs pénzed tanfolyamra, akár ezt is be szerezheted - akár boltból (ami olcsóbb, mint a tanfolyam), de ha ügye vagy, internetről is meg tudod szerezni (én is onnan szereztem meg).
Ha a tanfolyam helyett emellett a könyv mellett döntesz, akkor csak a komolyabb technikákból maradsz ki, mint pl. a távgyógyítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!