Hogy léphetek magasabb tudati szintre? Mennyi idöbe telik, amíg sikerül?
Ja hogy te nem élsz drogokkal? Pff... Hagyjuk már!
Ettél már valaha csokit? Ittál már kávé-t? Alkoholt? Vettél be gyógyszert? És gyújtottál már rá?
Ha ezek közül bármelyikre is "igen" a válaszod akkor képmutató vagy, mert igen is drogoztál már.
Például a kávé meg a cigi sokkal károsabb mint a cannabis. Az alkohol által okozott függőségnél meg csak a heroin függőség erősebb.
Vannak ártalmatlan drogok mint pl.: a csoki és a cannabis
Vannak nagyon károsak pl.: cigi, alkohol, heroin, methamphetamine, stb.
És van rengeteg ami a kettő közé esik.
Az alapján amit a drogokról mondasz látszik hogy teljesen tanulatlan vagy a témában, szóval inkább először olvass utána a dolgoknak és utána kritizáld.
Nagyon érdekes kérdés , egyáltalán nem hülyeség. Csak azt nem értem, hogy ha valaki nem tud segíteni vagy egyáltalán a témához szólni. miért okoskodik...
Megkérdezhetem miért akarod ezt elérni? Mi a célod ezzel? Engem is rég óta érdekel a tudatalatti, mert egy ismeretlen, fel nem fedezett világ van elrejtve a fejünkben. Engem a feltárása érdekelne. Csak találgatok, de lehet te is erre gondoltál. Ezért is készülök pszichológiai pályára Pár év múlva biztos választ adhatok... Addig te csak tanulj és tanulj minél többet...
ann1922
Ne haragutd, vèletlenül tèged is lepontoztalak, mert telón vagyok! Èn is ugyanazt akarom àtèlni, amit te is szeretnèl! Màr elkezdtem meditàlni, azóta jobb nekem, nyugodtabb, türelmesebb ès boldogabb is lettem, mert ràèbresztett arra, hogy az egèszen pici dolgoknak is van èrtelme ès tudok örülni annak is, amit eddig èszre sem vettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!