Hát a pozitív gondolkodás lényege meg az h arra gondolj amit szeretnél ne arra amit nem.
Nagyon sok ehhez kapcsolodo konyv van amit internetrol is le tudsz tölteni, én voltam 6 napig tanfolyamon (bár az alap az csak 4 nap) szóval 6 hosszu napot nehezen tudnék ide leirni. Pl a The Secret könyvnek is az agykontroll a lényege csak nem igy nevezi hanem vonzás törvénye stb. Abbol a könyvből pedig még film is készült, a youtube-on is elérhető bár angol.
Nem javaslom az agykontrollt. Vigyázz mivel játszol! Ha érdekel olvass utána, de óvlak attól, hogy gyakorold is.
Előfordult már több emberrel is, hogy olyanok hálójában kötött ki egy-egy tanfolyam után, amiből képtelen volt egyedül szabadulni. Ráment az életük.
Több emberrel találkoztam már, akik voltak agykontroll tanfolyamon. Minden esetben az volt, hogy:
- Nagyon jó volt a tanfolyam.
- Nagyon jó dolgokat tanultunk.
- El kéne menni felfrissíteni a tudást.
De gyakorlatban egyikük se alkalmazta, nem lehet mondani hogy jobban szervezték volna az életüket, sikeresebbek lettek volna mint mások.
Domjánék biztosan jól megélnek belőle, azt nem láttam hogy működik-e. Mindenesetre ez nem egy veszélyes pénzlenyúló szekta mint a szcientológia, tehát aki akarja kipróbálhatja, én nem látom szükségét.
A neten megtalálható a Silva-féle könyv ami az agykontroll tanfolyam alapja. Ha érdekel, olvass bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!