Lehet, hogy ez a világ nem is olyan amilyennek látjuk? (elméletem az igazi valóságról)
a kvantumfizika nem csal, sztem jelenleg ez az egyetlen ilyen tudományág, ami a valóságot, a galaxisokat, valószínűséget kutatja.
Utolsónak: nem mondtam én hogy csal a szemem, én ugyanúgy látok mint akárki más, csak próbálok azért a dolgok mögé látni is! :P
Minden anyag energia. És mivel a számítógépes virtuális világ is energia, ezért az is MAJDNEM annyira létezik mint a miénk. Tudom baromi nagy hülyeségnek hangzik, de ha belegondoltok, a virtuális embereknek van színe, hangja, és tud mozogni. Csupán az választ el tőlük, hogy nem léteznek, csak 2 dimenzióban. És mivel 2D-ben magától működő élet nem alakulhatott ki, ezért nem létezik, ahhoz hogy létezzen, még egy térelemnek kéne lennie, a mélységnek. Teljesen mindegy hogy mi most hogyan vagyunk megteremtve, hogy minket számítógép vezérel vagy csak úgy magunktól vagyunk, a lényeg, hogy minket is energia alkot, mint a 2D-s számítógépes bábukat.
Ezt olvassátok el, érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!