Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Egy zalaegerszegi barátomat...

Egy zalaegerszegi barátomat szeretném megátkozni, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

2014. máj. 2. 00:00
1 2
 11/17 Petruska1020 válasza:

sokszor volt velem is, hogy szivem szerint megátkoztam volna valakit, hiszen úgy gondoltam megérdemelné. De én rábíztam a karmára és valamiért pont végignézhettem a mint teljesíti szerepét. Jobb érzés volt. pedig aljas. :P

pl.: volt egy barátom akinek előttem volt egy szeretője. egy kis fiatal lány. aki nem birta elviselni, hogy a szerelmét "lenyúlom". ezért valahogy megpróbált hirt adni magáról. ez jól sikerült mert szóba esett a barátom és köztem aki persze lehordta mindennek a lányt. a végén mégis külön mentük és a lány keze is benne volt, így tehát összebarátkoztam vele amint ő összejött megint a sráccal. gondolj bele mit érzett a srác, mikor úgy beszélt rólam neki a lány mint csodálatos istennőről, meg nővérkéjéről. aztán meg mit érzett a lány, mikor a srác megint csak kihasználta és alázta. és persze mit éreztem Én aki végignézhette első sorból hogy esnek külön. a kislány aki elszakítoot a barátomtól, később az én vállamon sírta ki magát, mikor őt is lapátra tette. és miután kiélvezketem magam szépen leléptem :D a legszebb, hogy tudják ind ketten milyen jót nevettem rajtuk :D:D

2014. máj. 6. 08:27
 12/17 anonim ***** válasza:
A barát fogalmat sem ismered? Az ember a barátját nem átkozza meg! Amúgy meg az átok visszaszáll, még akkor is ha csak rágondolsz, úgyhogy vigyázz!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. máj. 6. 22:31
 13/17 anonim válasza:
Milyen jó barátod lehet ha meg akarod átkozni. Agyamputált
2014. máj. 10. 14:11
 14/17 anonim válasza:

Átkozásban NE számíts rám.

Ne átkozz, főleg ne a barátodat!

Igaza van az előttem lévőknek:

ha a barátod akarod megátkozni, mit csinálsz az ellenségeiddel???

2014. máj. 21. 14:57
 15/17 anonim válasza:
Majd a karma vissza adja.
2014. máj. 23. 22:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Mily kedves :D:DD:D
2014. máj. 29. 18:01
 17/17 Művész Úr ***** válasza:
0%
Írj nekem privát üzenetet,de csak ha tényleg ezt akarod és képpes vagy az átokért áldozatot is hozni.
2014. jún. 4. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!