Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Miért van ez a WILD technikával?

Miért van ez a WILD technikával?

Figyelt kérdés
A tudatos álmodást már gyakorlom egy ideje. a WILD ma egész sikeresnek mondható, mivel sokáig megőriztem a tudatom. A probléma az volt, hogy egyszerűen sehogy nem tudtam paralízisbe esni. Csak feküdtem ott, folyamatosan viszketett orrom, arcom stb. Még csak jeleit sem láttam annak, hogy közelítek afelé, hogy paralízisbe essek. Miért van ez?
2014. ápr. 23. 18:03
 1/5 anonim ***** válasza:

ezen túl kell esni

ilyenkor legfontosabb hogy figyeld a légzésed

elmúlik a viszketés és jön az álom

2014. ápr. 23. 19:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem :) köszönöm a válaszod. Úgy döntöttem, hogy kicsit korábban lefekszem és WBTB-vel csinálom meg, nem érdekel, hogy most iskola van. Most már tényleg meg kell csinálni, nem szenvedek vele tovább. Jöjjön a jó rész! :D
2014. ápr. 23. 19:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Elmondaná valaki, hogy ennek mi az értelme? Nem önigazolós mellébeszélést kérek, hanem pontos választ a kérdésemre.
2014. ápr. 30. 04:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi erre az önigazolós általánosan elfogadott válasz. Én csak azért csinálom, mert érdekesnek találom és szórakoztat, és kíváncsi vagyok, mit tudok kihozni a saját agyamból.
2014. máj. 3. 00:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Azért mert kapsz egy olyan világot amiben azt csinálsz amit akarsz

lamborghinit vezethetsz, tankot vezethetsz, lehetsz terminátor aki zombikat gyilkol, a világ legjobb nőivel lehetsz... határ a csillagos ég :D :D :D

csak azt sajnálom hogy nem 10 évvel ezelőtt jöttem erre rá :(

2014. máj. 3. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!