Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Neked melyik technikával...

Neked melyik technikával sikerült elérned az első tudatos álmod? Most melyiket használod?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 21. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:
59%

szomszéd tudatmódosító pálinkájával.

még mondta is hogy nagyon erős, mondom én is az vagyok, és lecsúszott pár feles.

majd egy fél óra múlva érzem, hogy tényleg erős.

majd még 15 perc eltelt, és a lepkéket kergetem a levegőben, pedig még nincsenek is.

Ekkor hazafelé vettem az irányt, de otthon már lézerkardoztam a diófa ágával.

majd meglátott az asszony és csak annyit kérdezett, pista, mit csináltál magaddal.

majd este olyan álmaim voltak, hogy azt senkinek sem kívánom.

2014. ápr. 21. 16:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Őszinte részvétem kedves testvérem. Viszont, szeretnék venni abból az örömléből. Mennyi literje?
2014. ápr. 21. 16:28
 3/5 anonim ***** válasza:

én a relaxos bemerüléssel értem el. A délutáni relaxomba úgy merülök bele hogy figyelem magam elalvás közben így nem huny ki a tudatosságom és ugye egyből álmodndi is kezd az ember ilyen szunyókáknál szóval egyből kéznél is van.

Aztán nem össze vissza röpködni meg mindenkit megdugni.

Ja de pont azért szokak T.Á-t csinálni :D

2014. ápr. 21. 23:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2014. ápr. 22. 01:15
 5/5 anonim válasza:
Nekem csak a rémálmaimból sikerül átlépnem tudatos álomba.
2014. máj. 8. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!