Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Lehet hogy baj van velem?

Lehet hogy baj van velem?

Figyelt kérdés

Csak is komoly válaszokat szeretnék!

Már egy jó ideje szoktam látni kis köröket amiknek a közepén egy pont van sok van belőlük és "ütköznek a levegőben".

Rossz a látásom? Vagy más a baj?

Nagyon zavar!

2014. márc. 27. 16:06
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

*Rosszul látok?

(Ezt akartam írni)

2014. márc. 27. 16:08
 2/12 anonim ***** válasza:
Valószínűleg igen...Szerintem kérdezz meg egy szemorvost!
2014. márc. 27. 16:12
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha az eget nézem kifejezett fókusz nélkül én i látok cikázó kis pontokat a szemem előtt, amit véleményem szerint a szaruhártyán lévő nedvességben található porszemcsék idéznek elő.
2014. márc. 27. 16:21
 4/12 anonim ***** válasza:
Amit a 3-as ír az velem is elő szokott fordulni.
2014. márc. 27. 16:57
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek megnyugodtam :)
2014. márc. 27. 17:23
 6/12 anonim ***** válasza:
Ilyeneket én is szoktam látni. Akkor látod ha a szemeddel nagyon közelre fókuszálsz és a szemeden lévő/úszkáló dolgokat látod.
2014. márc. 27. 17:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Azért annyira ne nyugodjál meg, hanem menj el a szemészhez, mert sok minden más is lehet a baj és szemészhez amúgy sem árt menni néha.
2014. márc. 27. 17:40
 8/12 A kérdező kommentje:
Ok még sosem voltam.
2014. márc. 27. 17:50
 9/12 anonim ***** válasza:
7esnek igaza van. Egy szemész lásson. Amúgy se árt szűrő vizsgálatnak se beiktatni időnként, ha semmi bajod akkor is. Ne félj, semmi fájdalmasabb vizsgálatod nem lesz, csak belenéznek a szemedbe egy géppel, esetleg vmi sprével belefújnak, de az se fájdalmas, ill. számokkal tesztelik a látásodat.
2014. márc. 27. 17:55
 10/12 anonim ***** válasza:
Szemproblémán kívül lehet talán még vérnyomásprobléma, vagy valami más probléma miatt gyengeség is. Szédülni nem szoktál? Én akkor láttam ilyet, amikor egyszer majdnem elájultam. Mondd el a háziorvosodnak és ő majd beutal a megfelelő helyekre.
2014. márc. 27. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!