Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mi az az agykontroll? Mit...

Just Jadee kérdése:

Mi az az agykontroll? Mit csinálnak ott? Mi annak a haszna?

Figyelt kérdés

2014. márc. 22. 16:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az Agykontrollt Jose de Silva, egy brazil tanár dolgozta ki.

Lebutított változatait sajnos sarlatánok terjesztik pénzcsinálás céljából, eredeti formájában magasszintű management képzésekben használják.

A tudatnak azt a részét, amit sejtelmesen tudatalattinak hívnak lehet befolyásolni, és ez a befolyásolás ősidők óta gyakorlat.

Alapvetően erre való az alkohol és a kábítószerek rituális használata. De ezt az állapotot több módszerrel is el lehet érni, ami lehet tánc az "önkívületig" vagy az oooohhhhmmmm dünnyögése mint a keleti szerzeteseknél.

A magyar táltosok ezt révülésnek hívták.

A lényeg, az agynak olyan részeinek stimulálása, amelyek a mindennapi életben ritkán vannak használva és az extra kapacitást pozitívan lehet használni.

2014. márc. 24. 12:36
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. márc. 24. 14:57
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én Dr. Domján Lászlónál voltam felnőtt agykontrolltanfolyamon és nagyon jó volt. A pénzügyekkel kapcsolatban annyit, hogy mikor én voltam, akkor volt olyan, hogy visszafizetik a pénzt, ha teljesen haszontalan volt számodra az eltöltött idő. Volt erre egy-két példa a sok év alatt. Most nem tudom mi a helyzet.
2014. márc. 24. 18:49
 14/17 nemelfogult ***** válasza:

"Az Agykontrollt Jose de Silva, egy brazil tanár dolgozta ki."

A lényegen mondjuk nem változtat, de Silva nem brazil, hanem amerikai. Texasban született és többnyire ott is élt.

2014. márc. 25. 13:50
 15/17 anonim ***** válasza:
Nagyrészt egyetértek az 5. hozzászólóval, de egy kicsit pontosítanék. Igaz az agykontroll erősen hit kérdése is, de azért társadalomtudományos definíciókból kiindulva vallásnak nem lehet nevezni. Viszont sok vallás meditációs / lelki / szellemi gyakorlatainak részét képezheti.
2014. márc. 27. 09:26
 16/17 anonim ***** válasza:
22%

Bizony nagy haszna van.

Például orbánnak...privatizálta a média többségét és éjjel-nappal végzi a a nép agyának kimosását!

Már a végén ő is elhiszi azt amit hazudozik !

2014. márc. 27. 15:07
 17/17 anonim válasza:
0%
Egy nagy hülyeség.Megtanulnak lemenni alfába meg ilyesmi szarságok.
2014. ápr. 16. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!