Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mi az az agykontroll? Mit...

Just Jadee kérdése:

Mi az az agykontroll? Mit csinálnak ott? Mi annak a haszna?

Figyelt kérdés

2014. márc. 22. 16:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
25%
Semmi, egy kitalált hülyeség. Egyesek azt hiszik, hogy irányítani tudják az álmaikat a segítségével, mások lottónyereményeket próbálnak bevonzani.
2014. márc. 22. 18:28
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2014. márc. 22. 20:45
 3/17 anonim ***** válasza:
Az a lényege, hogy a tudattalanba vigyenek be programokat.
2014. márc. 23. 01:39
 4/17 Passiflora ***** válasza:
14%
2014. márc. 23. 10:01
 5/17 anonim ***** válasza:
94%

Mindenkinek egyéni döntése, hogy hisz-e benne vagy sem. Ettől függetlenül nem lesz több vagy kevesebb, mint egy vallás. Ha mondjuk valaki hisz Istenben, akkor imádkozik, hogy megtörténjen valami. Az agykontrollnál hasonló a helyzet, csak ott nem egy felsőbb személyhez szólsz, de ugyanazt csinálod.

AZ agykontrollnak az a lényege, hogy van egy tudat alatti szint, ahova le lehet jutni és ott be lehet "programozni" a dolgokat. Ezt úgy tudnám leírni, hogy ha valamit nagyon akarsz, akkor az valószínűleg be fog jönni. És sok mást lehet csinálni. Persze lehet mondani, hogy amit írok az mind hülyeség és kitaláció, de ha valaki így áll hozzá, akkor az már veszett ügy. Én eléggé realista ember vagyok, de elmentem egy tanfolyamra. Volt olyan feladat, hogy a partnerünk kapott öt lapot, mindegyikre más emberek írták rá a külsejükre és belső betegségükre vonatkozó dolgokat és nekem a partnerem tudatán keresztül meg kellet mondanom mi van a lapon. Ötből négy hibátlan lett nálam. Meg volt hogy bele kellett menni egy közeli ismerősünk fejébe. Ez nekem is sikerült és miután végeztem, felhívtam, hogy mi a helyzet, és minden stimmelt amit éreztem. Ezek mind személyes tapasztalatok. Ha valaki nem hiszi el, hát az ő baja.

Az agykontroll olyan mint ha egyfajta ösztönöket (mi a jó és mi a rossz döntés/válasz) erősítene fel az ember. Sok szituációban hasznos lehet, már csak akkor is ha dühös az ember, mert akkor lemegy és megnyugszik vagy ott kiadja a dühét. De akár vizsgákon is lehet használni. Volt már olyan témazáróm, amiben A,B,C,D lehetőségek közül lehetett választani és 20-ból 17 bejött, úgy hogy csak erre hagyatkoztam.

Ha valakit érdekel egy felnőtt tanfolyamot megér. De ha valaki teljesen elzárkózik és azt mondja hogy hülyeség, akkor ne mert akkor nem fog működni.

2014. márc. 23. 10:05
 6/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! :)

Akkor szerirted megéri elmenni?

2014. márc. 23. 10:27
 7/17 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem megéri. Mármint persze ha nem negatívan állsz alapból hozzá. Sokat tanulhat belőle az ember és sokszor hasznos is lehet.
2014. márc. 23. 11:05
 8/17 anonim ***** válasza:
4%
Igen kérdező, neked megéri, menj el, nagyon jól fogsz járni vele, remélem drága lesz.
2014. márc. 23. 12:25
 9/17 anonim ***** válasza:
5-ös hozzászólóval egyetértek. Megéri, de csak ha nyitott vagy az ilyen dolgokra. Megpróbálhatod könyvből is elsajátítani, ha nincs pénzed tanfolyamra, de ha megteheted menj el.
2014. márc. 23. 14:36
 10/17 anonim ***** válasza:
10%
Nos, én nekem nicns agaym, szval nekem tök8
2014. márc. 24. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!