Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » José Silva féle agykontroll-ta...

José Silva féle agykontroll-tanfolyamhoz lenne pár kérdésem. (? ) lent

Figyelt kérdés
José Silva könyve alapján kezdtem el, a meditálásnál járok. Amikor visszaszámolok pl 100-1-ig, akkor 20 fokos szögben felfelé nézek. Így kell nézni amikor már visszaszámoltam és egy tárgyat akarok vizualizálni, minél részletesebben elképzelni, akkor is 20 fokos szögben vagy akkor rendes szemállással? Visszaszámolás vagy az egész alatt ha kinyitom a szemem vagy abbahagyom a számolást akkor előröl kell kezdeném vagy folytathatom?

2014. márc. 17. 23:41
 1/5 anonim ***** válasza:

semmi köze a vizualizációnak, hogy milyen szögből nézel ki a fejedből.

a fizetős tanfolyamra nehogy elmenj , mert egy nagy humbuk!

2014. márc. 18. 10:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Itt volt egy teljesen hasznos válaszom, valaki kimoderáltatta? Pedig csak annyit mondtam, hogy attól függ, hogy mikor hány fokos szögben kell nézned, hogy a füledre akasztottad-e a velencei tükröt. nem tudom, mi a rossz a válaszban...:(
2014. márc. 18. 11:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Totálisan kur­vára mindegy, nem ezen múlik.
2014. márc. 18. 11:51
 4/5 anonim ***** válasza:
51%
Az agykontrollal vigyázni kell. Olyan emlékeket is előhozhat, amilyeneket nem kellene. Egy haverom agykontrollozott, és előjöttek olyan emlékképek, hogy teljesen megőrült. Először csak paranoiás lett, utána teljesen bekattant és zártosztályon van azóta is. Amikor még éppen hogy beszámítható volt azt mesélte, hogy előjöttek olyan emlékek, hogy éjjelente jönnek, lefogják és elviszik rettenetesen ijesztő valamik. Jobb nem bolygatni a tudatalatti sötét dolgait. Ezt az egy esetet leszámítva én is nagy humbugnak tartom az agykontrollt, főleg azokat az esetleírásokat, hogy gondolatolvasó lett így valaki, vagy hogy ki tudott lépni a testéből és irányítani tudott embereket. Ez csak önhipnózis és képzelődés. Nekem is megvolt a Silva féle könyv, el is olvastam és próbálgattam is, 15 éve. Akkor hagytam abba, amikor a haver begolyózott. Néhány évenként, évtizedenként valaki előáll egy ilyen bestseller ötlettel. Attól, hogy könyvben megjelenik valami és sokan megveszik, tanfolyamok szerveződnek rá, nem biztos, hogy mind igaz.
2014. márc. 18. 19:50
 5/5 anonim ***** válasza:

„Amikor visszaszámolok pl 100-1-ig, akkor 20 fokos szögben felfelé nézek. Így kell nézni amikor már visszaszámoltam és egy tárgyat akarok vizualizálni, minél részletesebben elképzelni, akkor is 20 fokos szögben vagy akkor rendes szemállással?”

-A 20-fokos szögben történő felfelé nézés (a „Siva-szemre”, „3. szemre”) lényegében az önhipnózis (autohipnotikus transz) végett szükséges. (!!!)

Hogyan működik ez a transz?

Ez a hipnotikus transz úgy működik, hogy te tartod fenn végig és mindent, ami jelentkezik, neked kell tudni kontrollálni/ellenőrizni/irányítani végig.

Elméletben ez lehetséges (egy magasan képzett személynél).

Amennyiben elveszíted a kontrollt/irányítást/ellenőrzést, nagy valószínűséggel (általad nem várt) visszahatásokra számíthatsz.

Először is meg kellene érteni, hogy ezek a jelenségek hogyan működnek.

Lehet, hogy a folyamatok közben is meg lehet érteni, hogy mi, miért történik; de a normális megoldás az előzetes átgondolás és megértés lenne.

„Egy haverom agykontrollozott, és előjöttek olyan emlékképek, hogy teljesen megőrült. Először csak paranoiás lett, utána teljesen bekattant és zártosztályon van azóta is. Amikor még éppen hogy beszámítható volt azt mesélte, hogy előjöttek olyan emlékek, hogy éjjelente jönnek, lefogják és elviszik rettenetesen ijesztő valamik.”

-Lehet, hogy aktiválódott a szokásos (=egy-életes) érzékelésén valamennyire túlmutató érzékelése,

tehát az időnyomból aktiválódhatott valami vagy esetleg párhuzamos univerzumbeli (?) dolgok,

vagy egyszerűen tisztábban kezdte érzékelni, hogy ez az élettér lényegében miről szól. (?!)

Vagy a közös tudatból merült fel valami.

2014. márc. 19. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!