Mit csinálok rosszul? (titok)
Már több mint egy éve szeretnék valamit és majdnem minden nap gondolok rá de eddig nem történt semmi...Nem tudom mit csinálhatok rosszul...Már leírtam többször is lerajzoltam a kérésemet és többször időpontot is kitűztem. De a várt eredmény eddig elmaradt..Szerintetek tovább kéne várnom, vagy nem hiszek eléggé a dologban, vagy esetleg az lehet a baj h már túl sokat gondolok rá? Én az utóbbira tippelnék mert pl ha a kisgyerek azt akarja h essen a hó akkor addig amíg 2 percenként az ablakhoz rohangál biztos nem fog esni, csak akkor amikor már megfeledkezett róla. Ti mit gondoltok mi lehet a baj? Kisebb dolgokkal már megtörtént...Ha az amire én gondolok hogy csináljam hogy ne e körül zakatoljon az agyam (majdnem) egész nap? Vagy ez egyáltalán nem baj?
(Azért az agykontrollos témakörbe írtam mert nem igazán tudtam eldönteni h hova kéne. Amúgy ugyanezzel a dologgal már az agykontrollos tükrös módszerrel is próbálkoztam-ismerősöm mutatta)
Azért nem sikerült mert az agykontroll baromság. Nincs olyan lerajzolsz valamit és másnap már beteljesül.
GONDOLKOZZ KÉRLEK GONDOLKOZZ.
Jobbat mondok.
Lazulj el, csukd be a szemed és ha készen állsz rá akkor kérdezd meg magadtól hogy mi áll a kívánságod megvalósulásának útjában? Ezután várj minden elvárástól mentesen míg megjelenik az a gyerekkori esemény amit fel kell oldanod. HA ez meg van hát az még egy külön kis regény hogy hogyan lehet feloldani.... :)
Ezek szerint csodát vársz,de tenni nem teszel semmit?
Nekem eddig minden sikerült,de volt,hogy több évig kellett alakítanom magamon,rájönnöm min változtassak és agyalnom,hogy érjem el. 41/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!