José Silva? Biosz tanárom szerint az agykontroll egy hülyeség, és veszélyei is vannak. Akkor hogy van ez?
Az agy sok tekintetben olyan, mint az izomzat. Az a része (funkciója) erősödik fel, amelyiket edzed.
Az agykontroltól bekattanni biztos nem fogsz. Ha már eleve kattant vagy, akkor jó eséllyel az is maradsz. De ha még nem vagy őrült, akkor nem az agykontroltól fogsz megőrülni, sokkal valószínűbb, hogy a környezetedben előforduló idióták miatt fogsz egyszer bekattanni. Ezt sok-sok türelemmel elkerülheted (amit például agykontrollal is gyakorolhatsz).
Az a lényeg, hogy semmit ne vegyél készpénznek. Járj mindennek utána ha lehet. Fogadd el a tanácsokat, de csak jegyezd meg, vedd figyelembe (ha érdemesnek tartod rá) és alkosd meg a világról a SAJÁT képedet. Ugyanis aki tanácsot ad neked (mint én most pl) az is a saját világképét akarja épp ráddumálni... ;-)
Kedves Kèrdezo!
Sajnàlom, hogy a tanàrod azt mondta, hogy hulyesèg az Agykontroll. Ez azèrt sajnàlatos, mert lesznek, akik hisznek neki, mègis csak egy tanàr, ìgy esetleg megfoszt embereket attòl, hogy segìtsenek magukon ezzel a mòdszerrel. Vèlemènyèt nagyon sommàsnak tartom. Annak nincs jelentosège, hogy Domjàn Làszlò meggazdagodott-e a mòdszerbol, de annak igen, hogy nagyon, nagyon sokan meggyògyultak kulonfèle sùlyos betegsègekbol, diplomàt szereztek, sok mindent lehetne mèg itt felsorolni, tehàt sok hasznuk szàrmazott belole, hogy hasznàltàk. Azt javaslom, ha èrdekel a tèma, kulonben nem figyeltèl volna fel a tanàr megjegyzèsère, foleg nem ìrtàl volna erre az oldalra, hogy tàjèkozòdj ròla, olvass utàna, mèg az Interneten is talàlhatsz sikertortèneteket, vannak nem dràga konyvek errol a mòdszerrol ès akkor dontsd el Te, hogy Neked jò lenne-e. Egy èrdekes kiràndulàs lesz mindenkèppen ez a tàjèkozòdàs ès kinyit egy kaput, majd meglàtod. Sok sikert Neked az èletben, minden jòt: Veronika
Az amit ez a agyment amerikai Silva kitaláélt, csak egyetlen dologban igaz, hogy egy rövid időre csak önmagáéval foglakozik az ember a többi eszement baromság és bizony ártalmas lehet ha valaki tényleg lelkiismeretesen gyakorolja azokat a marhaságokat.
Felsorolom mi az ami káros amit pl
1/a hinduktól vett át és a vallásos bigottaktól .---
Az hogy valaki leül és kikapcsolódik odáig rendben is van az jó a hinduban is a vallásosba is, mert kiszakad a rohanó fesz6ült életéből. De az amit utána sóderol az a vallásoktól és a hinduktól átvett baromság és ártalmas- az pedig hogy képzelj el valamit és lássad pl a folyót amin ringatózol a "lásd" az "akard látni" az ami nagyon nagy hiba!!! Mert ha valaki kikapcsol és egyre többet utasítja az agyat arra hogy lásd ez vagy azt ismételve, az megtanítja az agyat hallucinálni olyat látni ami nincs ott!!=== skizofrén tünet, téveszmés állapot, vagy épp kiköthet a Duna partján felt5artott karokkal, mint a Gangesz partján látni a bekattant fazonokat. Ki bizonyítja be utólag, hogy az illető csak a Silva baromságait gyakorolta, becsületese? SENKI!!
2/ A második baromság ami szintén ártalmas nagyon, mert ellenkezik az energetikai hullámainak működésével ami tulajdonképpen mozgásban tartja agy agyat védő likvuor keringését. Ha valakinek ez a keringése zavart szenved annak a következménye 1. eszméletvesztés aztán a következő 2. epilepsziás roham a 3 pedig a legsúlyosabb a koma állapot.
Mi az ami zavart okozhat.. a visszafelé-számolás erőszakos ismételgetése, ami sajnos eléggé kiemelt gyakorlata ennek az amerikai baromnak és sajnos egy idegenbe szakadt hazánkfia ezt a baromságot haza is hozta és mint orvos elkezdte terjeszteni-- miért is? Mert számára jó bevételt hozott a konyhájára a tanfolyam!!
Először is a számolás előre halad ez a természetes, és úgy mint az órajárása, és épp úgy, mint az agyvíz a fejben, körbe-körbe egy irányba az órajárásával egyezőn! A természet soha, sehol nem haladhat visszafelé károsodás nélkül. Megzavarja a lélekgondolat energiájának és az agy energetikai mozgásának kereszteződését logikus együtt működését.
Bekattanna az illető? Még arra se emlékezne hogy mikor milyen gondolatoknál vagy épp számolásnál következett be és ha emlékezne? ki bizinyithatná? Silva talán ami leesett a fáról rohadtan?
Folytatom-- a visszafelé számolás lelassítja az agyműködést!!!!
Tudjátok mint idegosztályon dolgozó intenzív nővér hajlamos voltam mindenre oda figyelni és kipróbálni is, mivel egyrészt gyógyítottam is a klini9kán komából hoztam vissza, több éves bénákat állítottam lábra, újra tanítottam beszélni vagy épp használni a kezét stb.
Akkor még híre-hamva se volt hazánkban a 1960- 70- 80- természetgyógyászatnak.
Szóval bejött ennek a fazonnak a könyve is megvettem és kipróbáltam és leellenőriztem saját magamon még pedig EEG készülék vizsgálattal együtt-- onnan tudom hogy mennyire és miért ártalmas-- olyan volt az EEG mintha agyon vágtam volna az agyamat rengeteg nyugtatóval lelassította az energetikai működését! Ezt kipróbáltam komás betegen amikor úgy érzékeltem VELEM VAN szintén használva a műszert-- az eredmény a komást visszavágta a gyógyításom kezdeti állapotába, lerombolva mind azt amit addig elértem a betegnél!!! Kezdhettem elölről a vissza hozatalát! Ha nem lennék idős és nem lenne épp elég dolgom a családomon belül, akkor már régen rászálltam volna arra" aki behozta ezt a baromságot.
De amikor még volt türelmem a rendszer4váltás kezdetén és előtte közvetlenül bizony sok szélhámos gyógyót" szégyenítettem meg. De mióta sajnos sok orvos ezzel pótolja a jövedelmét és csatlakoztak támogatva őket, azóta belefáradtam.
Tudjátok az a megdöbbentő, hogy BÁRMI BESZIVÁROG ami INGLIS vagy épp JENKI akkor nagyon sok magyar hasra esik előtte és mindent elhisz, mert az csak igaz lehet, mert az jenki vagy épp a inglis! BAROMSÁG!!!
Nyíljon már ki a szemetek! Gondolkodjatok!
Nagyon okos biológiai tanárod van kérdező!
Csak gondolkodj el... kigondolsz egy mondatot... most gondold ezt visszafelé... ellenkezik az elméd és a gondolati lelked is! Minden logikusan van elhelyezve a memóriába (az agy egy-egy neuronok alkotta memóriában) képileg!! és energetikailag logikusan elérhetően. Erre fut rá a gondolat energiája és kelti életre a memóriát mert nem csak egyszerűen gondolunk valamire, hanem látjuk is mindjárt. A gondolataink is bizonyos törvények szerint vannak elől, illetve hátul, vagy nagyon hátul, sőt még lefedve is.
Tehát felesleges variálni az aggyal mert ártalmas elegendő ha CSAK a SAJÁT elképzelt tenyerünket használjuk fel a feszültségek lesimítására (órajárásával egyező irányba csak agykéreg felszínét) illetve a betegségek elmulasztására... gondolatban oda menni a beteg szervhez, és gondolatban masszírozni vagy gyógyítani. (pl utasítani a fehérvérsejteket bármire!)
A gondolat egy különálló energia rendszer, amely behálózza a testet belül, kívül és épp így az agyat is de arról képes a tudat bármit tovább vinni mint az ÉN utasító gondolatát.
Minden egyes sejtünknek van saját tudata és az ÉN a lélek-tudatával képes érintkezésbe lépni sejtjeivel. Így működik szintén a lélek energetikai tudata és az agy energetikája együtt. (testünk működése, az immunrendszer, a gondolataink és akaratunk kivitelezése, és bizony a lélek érzelmi feszültsége így fordul be és hat vissza az agy működésre és szervek jó vagy beteges működésére.
Remélem érthető volt? Bár látni nem igen látok, mert tegnap műtötték a szemem lézerrel... ez az öregség átka.-
27/ a videót amit betettél nem hozta be jól, de azon az oldalon szemléletesen több videó is van arról, miképp lehetséges az emberi tudatot, ilyen vagy olyan irányba manipulálni a hatalmi gépezeteknek.
szóval csak azt tudom ajánlani ne higgyetek el semmi tudatot befolyásoló machinációt, amit kintről beszivárogtatnak!
Tessék észre venni, és felfogni, hogy Te nem vagy több mint a tömegemberiség része, akikre csak kis mértékben van szüksége ennek a szemét, tőkés, kapitalista elnyomáson alapuló világnak. egyetlen céljuk van a hatalmaknak, hogy a tömegembereket mindent elfogadni képes, kihasználható vagy leselejtezhető bábokká formálják. Akár pszichológiailag akár a vallások eszközeivel vagy épp a kettőt összemosva, ezo marhaságokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!