José Silva? Biosz tanárom szerint az agykontroll egy hülyeség, és veszélyei is vannak. Akkor hogy van ez?
Nem fogok mellette kiállni, mert úgy is lepontoznak...
De az, ha képzelődsz miért káros... ő se tudja megmondani:D
Igen a tudattalanod tele van programokkal (feltételes reflexekkel)
Ha erre ráprogramozol annak kiszámíthatatlanok lehetnek a következményei. Tehát könnyen előfordulhat hogy a két program egyszerre fog megvalósulni valahogyan sűrű meglepetéseket okozva.
Kedves 15. Hozzászóló!
Tudnál esetleg erre egy konkrét példát írni, hogy jobban el tudjuk képzelni a gyakorlatban?
Lehet röhögni azon, hogy "bekattansz", de ez igaz, nem én találtam ki egyrészt, hanem pszichiáterek mondják, másrészt láttam már agykontrolltól "bekattant" embert.
De felőlem agykontrollozzatok orrba-szájba, bánja a fene!
Csak később nem kell bámulni, ha az idegosztályra kerültök!
Jó Agykontrollozást!
Én csak annyit tudok, hogy elmúltak tőle a rémálmaim, amik miatt évekig jártam orvoshoz és tonnányi gyógyszert beszedtem. Nem hiszek a természetfelettiben, de nekem ezek a gyakorlatok beváltak.
Azt, hogy az agy "programozását" meditációs technikákkal el lehetne rontani, remélem, senki sem gondolta komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!