Lehetséges, hogy hiába vizualizálok egy bizonyos dolgot sokat, az soha nem válik valóra?
Lehet!
Én is voltam így, valamit nagyon-nagyon akartam, nem extra elérhetetlen volt, egy szakmáról, hivatásról van szó röviden...
Szóval, nagyon akartam, bevetettem a Vonzás Törvényét is, plusz tettem is érte, mégse jött össze.
Mostmár jó pár év múlva, ahogy belelátok a dolgokba azt mondom: Hála Istennek!
Nem lett volna nekem való, nem is éreztem volna jól magam benne, plusz az abban dolgozó emberek...
A Sors döntött helyettem, és áldom a Sorsot, hogy így történt.
Én csaknem 36 éve próbálom napi 16 órában bevizualizálni a cellám kulcsát a rácson belülre. Eddig nem jártam sikerrel, de kitartó vagyok, nem adom fel!
(A vértesboglári mészáros)
A vizualizálás és egyéb gyakorlati részben hiányos dolog nem sokat ér.
Eszembe jutott egy filmben volt egy csajszi, aki nagyon hitt a gondolat erejében és elvágták az egyik vizsgán, erre azt mondta, hogy " Miként lehetséges ez ? De hiszen egész éjszaka a sikerre koncentráltam és még a könyvet is a fejem alá tettem ! " , mire a tanár : " Hát, talán el is kellett volna olvasd előtte. "
:D
Ha csak vizualizálod akkor igen.
Engedd megtörténni!
Szia!
Én írtam azt, hogy nekem nem jött össze a dolog, pedig nagyon akartam.
Erre készültem középiskolában, egyetemre is felvettek, de nem jött össze ott se semmi.
Se a jó albérlet, kolit nem is kaptam, költöztem össze-vissza, nem is jól teljesítettem, pedig tanultam, mégse...
Jött egy nagyon jó munkaajánlat, vagy hagyom akkor, vagy halasztok.
Halasztottam...
A többi túl hosszú lenne, az a lényeg, hogy más szakot kezdtem, azt is végeztem, és nagyon-nagyon jó, hogy így történt.
A megálmodott életem NEM volt nekem való, csak kínlódtam benne, és kínlódnék most is.
Nem vagyok nagy ezotérikus, de ebben az esetben tényleg hiszem, hogy a Sors vagy Isten jóformán lelökött a régi útról, és új útra tett!
Véletlenen múlt minden, az, hogy a helyemre kerültem.
Ha nem vállalom ezt az új utat, nem mentem volna külföldre, és most nem élnék a nyelvtudásomból.
Valószínűleg egy önkormányzatnál rohadnék, több munkáért és kevesebb pénzért.
Hagyj helyet a véletlennek is, sose tudod, milyen jó lehetőség jön az utadba!
Én mondjuk azt hittem akkor, amikor nem látszott sikerülni az eredeti terv, hogy kész, vége a világnak!
Aztán látod, mégse!
Hála Istennek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!