Van itt még olyan, aki ért már el sikereket telepátiával?
Kisebb koromban is voltak furcsa dolgok. A bàtyàmmal jàtszottuk többször is, hogy 0-10 között gondol egy szàmra, aztàn leirja egy cetlire. Ezt 10-böl 7-8 alkalommal eltalàltam, az elsö 5-t szinte mindig zsinòrba.
Vagy sokszor volt, hogy egy szò csak eszembe jut, mire aki mellettem van kimondja. (egyàltalàn nem kapcsolòdik a beszèlgetèshez, vagy nem is beszèlgetünk csak ülünk csöndben.)
Ès utàna, ha megkèrdezem mièrt mondta, azt mondja, hogy nem tudja, vagy hogy "àh, mindegy csak eszembe jutott"
stb. most nem irnàm le mindet, sokàig tartana.
Elkezdtem magam fejleszteni, ràjöttem, hogy sokkal jobban lehet manipulàlni egy embert, ha nem konkrèt parancsot "küldök", hanem ha èrzelmeket. Erre a suliban jöttem rà, mikor feleltetès van.
Valahogy "megkeresem" a tudatàt a tanàrnak, ès mikor megvan, kicsit mintha a helyèbe lennèk. Elèg nehèz leirni. Szòval miutàn "összekapcsolòdtunk" megprobàlom befolyàsolni, hogy ahogy ràm gondol csak negativat èrezzen. Halàl, hideg, vagy akàrmi. Ez embertöl függ mit talàl negativabbnak. Aztàn ha ezzel vègzek, keresek valakit akinèl pedig csak jò èrzèst keltek. Csalàd,szeretet ilyesmi.
Ez eddig 4/4 telitalàlat volt, mindig azt hivta ki elsönek, engem egyszersem....meg is ijedtem màr kicsit. Elötte kell 1-2 perc, amig lecsendesitem az agyam. Ha ez nem.sikerül akkor a narancs illatàra gondolok, ami kitörli valahogy a többit, ès akkor màr csak azt kell eltüntetnem.
Ezzel a mòdszerrel màr az is sokszor megy, hogy valaki megvakarja a fülèt, orràt vagy amit szeretnèk. Mindig 1 percen belül megcsinàlja, tènyleg ijesztö
Ilyen "trükköket" mèg tudnàtok mondani? Szeretnèk tovàbblèpni, de amit a neten talàlok a 90%-a hülyesèg.
Tùl messzevagy ès nem ismerlek egyàltalàn xD
523? :D de ne csalj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!