Gondolatok segítségével lehet alkalmazni fogyást?
Persze. :) Több embertől hallottam ezzel kapcsolatos sikerélményekről és magam is jó tapasztalatokat szereztem.
Ráadásul több dolgot is bevethetsz: szokáskontrollal akaraterő nélkül elkezdhetsz mozogni (séta, torna, röplabda, ami tetszik). Leszoktathatod magad azokról az ételekről amikről úgy gondolod hogy károsak vagy nagyon függsz tőlük. Szélsőséges diétákat nem javaslok, helyette inkább Paul McKenna "Le tudlak fogyasztani" c. könyvét.
Elmetükre technika is segít. A laborban fokozhatod anyagcserédet. De például hallottam olyat, h valaki laborban grillezte magát és ettől jött le egy hét alatt három kiló. :) Csak a kreativitásod szab határt annak, hogy mit vetsz be! A kreativitás pedig fejleszthető!
Sok sikert majd írd meg mennyit fogytál! :)
mentális egyensúly nem árt hozzá
azaz minél inkább gondolkodás mentesnek kell lenni de minimum negatív gondolat mentesnek. Van erre egy magyar találmány ha érdekel küldök linket priviben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!