A vonzás törvényével be tudom vonzani, hogy kisebb legyen az orrom?
Itt nálad ez van életben: Newton elso torvenye
Minden inerciarendszerben lévő test nyugalomban marad vagy egyenes vonalú egyenletes mozgást végez mindaddig, míg ezt az állapotot egy másik test vagy erő meg nem változtatja.
én itt inkább Newton 3. a hatás ellenhatás torvényét alkalmaznám!! Az tutira segít!!!
Két test kölcsönhatása során mindkét testre azonos nagyságú, egymással ellentétes irányú erő hat. Itt a tomeget is figyelembe kell venni, tehat ha az orrod lesz a kissebb tomegu, igy annak aranyosan kissebb lesz a gyorsulasa sot meg alakvaltozasra is kepes lesz. Az aranyokra azert figyelj majd!!!!!
Persze, én például mindigis egy tizenkilenc méter magas harci kiborg akartam lenni, és a Vonzás Törvényével sikerrel is jártam, ma már egy tizenkilenc méter magas harci kiborg vagyok.
Ha esetleg a szarkazmus nem lenne nyilvánvaló, akkor csak simán arra célzok, hogy ez elég buta kérdés. A válasz pedig: nem.
persze
bevonzol 1 pitbullt és leharapja
A vonzás törvényével nem tudod kicsinyíteni az orrodat, csak a te hozzáállásodot az orrodhoz. Placebo-hatás szerű dologgal el tudod érni, h kisebbnek látsd, így ne zavarjon többet! :)
De a legfontosabb, h fogadd el önmagad, hidd el, senkit nem érdekel, mekkora az orrod! :)
Be!! Csak sztem Te vmit felreertettel a "vonzas törvenyeröl", de lassuk erröl a vonzas törvenyet ezzel a nevvel ihletö es hirdetö "Szakertöket":
"A Vonzás Törvénye soha nem segít ki a bajból. Amit tesz, az annyi, hogy felnagyítja, és tapasztalatod körébe vonzza a domináns gondolataidnak/érzéseidnek megfelelő körülményeket. Mivel mindenható Univerzális Törvényről beszélünk, ezért mindig következetes, nincsenek kivételezettjei és nem is szúr ki soha senkivel - mindenkinél ugyanúgy működik. Egy állandó természeti erő ez."
- Abraham-Hicks
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!