Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ez a véletlen műve vagy...

Ez a véletlen műve vagy valami más?

Figyelt kérdés
Van egy művész, híres, és ugyanúgy hívják, mint engem. Persze, ebben még semmi durva nincs, de az, hogy egy napon születtünk... csak ő 28 évvel hamarabb. Mikor megtaláltam, egyből írtam neki, hogy ez milyen érdekes, ő is nagyon ledöbbent. A születési dátumunk is különleges 03.03. Ez jelenthet valamit?
2013. okt. 12. 17:08
 1/5 anonim ***** válasza:

számomra semmit sem jelent.

neked, meg az élet kezdetét jelenti, becsüld is meg, és ne ilyen hülyeségeken törd a fejed, hanem tanulj, h vmi nagyot alkothass, és jó munkád legyen.

2013. okt. 12. 17:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Azon vagyok, bár nem értem, hogy jön ez ide, attól, mert érdekesnek tartom és feltettem a kérdést :DDDD
2013. okt. 12. 17:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Semmit. Hány nap van egy évben? Hány ember él a FÖldön? Hány millió embernek van ugyanazon a napon a szülinapja?

Sok millió ember között hánynak lehet azonos neve?

A 03.03. semmivel nem különlegesebb vagy ritkább, mint pl. 09.14.

2013. okt. 12. 17:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Véletlenek nincsenek. :)

Ha esetleg még mindig e-maileztek és ennél sokkal több közös tulajdonságot felfedeztek egymásban, akkor valószínűleg van közöttetek valamilyen lelki kapocs.

2013. okt. 12. 17:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Én rengeteg híres embert ismerek, akinek nevét, de még az anyja nevét is ugyanabból a 32 betűből válogatták össze, mint az enyémet, meg az én anyám nevét. Na erre varrjál gombot!
2013. okt. 28. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!