Rájöttem álmomban, hogy azt csak álmodom, és máskor is el akarom érni ugyanezt, sőt még többet. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
A tudatos álmodást gyakorlom(amikor az álmodó tisztában van vele, hogy álmodik és ő irányítja az álmot).
Ma hajnalban sikerült az ún. 1. szintet elérnem. Felismertem az álmom és nem ébredtem fel másodpercekkel utána, mint régebben.
Az álmot nem tudtam irányítani, minden olyan homályos volt. De tudtam, hogy valójában alszom, és csak akkor kelhetek fel, hogyha álmomban meghalok. Ezért biciklire pattantam és nekimentem egy szembe jövő traktornak (xD). Ezt követően persze rögtön felébredtem, de nagyon örültem, mivel csak nagyon ritkán jövök rá, hogy álmodom. Fejleszteni akarom ezt a képességet, hogy teljesen én irányítsam az álmot. :))
2013. okt. 10. 18:27
1/5 anonim válasza:
arra vigyázz, hogy véletlen ne ébren pattanj fel a biciklire és menj neki annak a traktornak. feltéve persze, hogy még nem akarsz felébredni :)
2/5 A kérdező kommentje:
nyugi, tudom, mi a valóság :P
2013. okt. 11. 15:42
3/5 Hatlábú Farkas válasza:
javaslom, keress rá a youtube -on.
4/5 anonim válasza:
velem is volt ilyen, nekem is nagyon tetszik, énis örülnék ha tudnám magamtól irányítani, énis láttam amugy az Eredetet király film de velem is ugyanez volt jólenne ezt elsajátítani :D . De akkor már úgy hogy bekapcsoljuk az autosave opciót és feléptjük a saját világunkat :D
5/5 anonim válasza:
Ilyet lehet? Nem is tudtam, hogy ilyen létezik... De most ezt itt elnézve csak az a baj,hogy nem mindig látod/emlékszel az álmodra, és nem tudsz rákészülni, hogy "ezt most irányítani fogom" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!