Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan segithetnék neki?

Hogyan segithetnék neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy barátom, aki egyszer szédült, nem érezte jól magát, de mégis lefutotta tesin a 200métert. Utána alig kapott levegőt, elkezdett gyorsan lélegezni, begörcsöltek az izmai, még jobban megijedt, remegett, majdnem elájult. Mentőt hivtunk hozzá. Lélegeztették, megmérték a vérnyomását stb. Aztán Másnap fölhvtam hogy hogy van elmentem hozzájuk, azt mondta hogy mivel nem kapott levegőt azért kezdett el gyorsan lélegezni. Azóta, néha elkezd remegni nagyon szomorú lesz, sir, meg ilyenek. Megnézte unokatesójával a démonok közt cimu filmet, nevettek rajta, de másnap ezte nagyon megijedt. azt nem mondta mitől, de most azt hiszi hogy őt egy démon szálta meg a mentős eset óta azért szomorú. Most úgy hiszi hogy manók is vannak és minden házban van egy jó meg egy rossz manó. Meg hogy démondok vannak és ha zajokat hallasz azok ők. Még ha vannak is ilyenek. Hogyan tudnék neki seiteni valahogy "kigyógyitani" ebből?

2013. okt. 5. 09:43
 1/4 Anikacska válasza:
Én egyszer elájultam vérvétel után, azóta is ha elszédülök nagyon meijedek van amikor sírok is. Lehet hogy a barátodnak alacsony a vérnyomása vagy valami, el kellene menni orvoshoz. :(
2013. okt. 5. 19:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, már számításba vettük, de nem alacsony. De akkor is, most miért gondolja azt, hogy megszállta egy démon?
2013. okt. 6. 11:33
 3/4 Anikacska válasza:
Nem tudom de annak a filmnek biztos köze van hozzá. Olvass utánna hogy milyen amikor valakit megszáll egy démon és mutasd meg neki az eredményt hátha nem fogja tovább azt hinni.
2013. okt. 7. 17:39
 4/4 anonim válasza:
lehet pszichiátriára kéne mennie...
2013. okt. 16. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!