Hogyan segíthetnék agykontrollal vagy a titok-féle módszerrel Édesapámon?
A probléma az alábbi linken van leírva!
Köszönöm, aki elolvassa, és próbál segíteni!
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Arra nincs képességed, hogy megváltoztasd a másik gondolkodását. Csak terelni tudod, hogy jobb legyen, illetve neki kellene használni ezt a bizonyos agykontrollt, hogy változhasson.
üdv és sok sikert nektek.
25/F
Sajnos apu nem olyan, hogy erre magától képes legyen... :(
Hogyan terelgethetném? Minden segítő szándék, ötlet lepereg róla, és elhajt magától.
Szerintem is unokatesódnak van igaza, ez az ő élete ő döntése. A hibájából tanulnod kell. Véleményem szerint az a nagy baj hogy önző, mert csak magára gondol. Még önmagával szemben sem alázatos. Látom te mindent meg próbálsz tenni.
Kérdezed meg tőle, hogy mit tart fontosabbnak. A lányát, az unokáját .... vagy a piát és cigit. Ha utóbbit dönti akkor szerintem te elmondhatod hogy megtettél mindent. Nem vagy tökéletes (Isten). Nem tudsz mindenkit megváltoztatni.
Én nem vagyok pszichológus, se pszichiáter sem. Ez csak a témában egy laikus véleménye !!
És amikor egyikőtök elbukik, a mögötte haladókért bukik el, hogy figyelmeztessen a kőre, melyben elbukott.
Igen, és azokért bukik el, akik előtte járnak; akik gyorsabbak voltak, és lábuk biztosabb, ám a követ el nem távolították
Halíl Dzsibrán
Ja még valami, Lehet a fontosabb szó helyett jobb, hogy melyiket választja.
Ja és szerintem te is makacs vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!