Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan segíthetnék agykontroll...

Hogyan segíthetnék agykontrollal vagy a titok-féle módszerrel Édesapámon?

Figyelt kérdés

A probléma az alábbi linken van leírva!

Köszönöm, aki elolvassa, és próbál segíteni!

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2010. júl. 17. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Arra nincs képességed, hogy megváltoztasd a másik gondolkodását. Csak terelni tudod, hogy jobb legyen, illetve neki kellene használni ezt a bizonyos agykontrollt, hogy változhasson.

üdv és sok sikert nektek.

25/F

2010. júl. 18. 10:34
 2/7 A kérdező kommentje:

Sajnos apu nem olyan, hogy erre magától képes legyen... :(

Hogyan terelgethetném? Minden segítő szándék, ötlet lepereg róla, és elhajt magától.

2010. júl. 18. 10:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha jártas vagy a agykontrollban, akkor szubjektív kommunikációval próbáld. Fontos, hogy ezzel a módszerrel is csak kérni lehet, nem fogsz tudni "parancsolni" neki. Nekem általában működik, sok sikert!
2010. júl. 18. 14:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A párom ismeri az agykontrollt, remélem tud majd segíteni, hogyan fogjak hozzá.
2010. júl. 18. 16:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Szurkolok, remélem sikerül.:) Ha ős ismeri, akkor esetleg lehet, hogy ismeri a Gyógyíthatsz című könyvet is, az is hasznos lehet.
2010. júl. 18. 20:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is unokatesódnak van igaza, ez az ő élete ő döntése. A hibájából tanulnod kell. Véleményem szerint az a nagy baj hogy önző, mert csak magára gondol. Még önmagával szemben sem alázatos. Látom te mindent meg próbálsz tenni.

Kérdezed meg tőle, hogy mit tart fontosabbnak. A lányát, az unokáját .... vagy a piát és cigit. Ha utóbbit dönti akkor szerintem te elmondhatod hogy megtettél mindent. Nem vagy tökéletes (Isten). Nem tudsz mindenkit megváltoztatni.

Én nem vagyok pszichológus, se pszichiáter sem. Ez csak a témában egy laikus véleménye !!

És amikor egyikőtök elbukik, a mögötte haladókért bukik el, hogy figyelmeztessen a kőre, melyben elbukott.

Igen, és azokért bukik el, akik előtte járnak; akik gyorsabbak voltak, és lábuk biztosabb, ám a követ el nem távolították

Halíl Dzsibrán

2010. júl. 19. 20:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Ja még valami, Lehet a fontosabb szó helyett jobb, hogy melyiket választja.

Ja és szerintem te is makacs vagy.

2010. júl. 19. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!